Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Güvenlik Görevlisi

  • 21.01.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

Göçtur Turizm Yatırım ve Ticaret A.Ş. bünyesinde hizmet veren Pine Bay Holiday Resort işletmemizin güvenlik departmanında  görev alacak takım arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

En az lise mezunu olmak.

5188 sayılı kanundaki vasıflara uygun olmak.

Yeterli düzeyde İngilizce biliyor olmak.

Sağlam bir fiziki yapıya sahip olmak.

Düzgün bir dış görünüşe sahip olmak.

Askerlikle ilişkisi bulunmamak.

Ekip çalışmasını yürütebilecek niteliklere sahip olmak.

Güçlü bir hafızaya ve hızlı-pratik düşünme yeteneğine sahip olmak.

En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Özet Bilgiler

Göçtur Turizm Yatırım ve Ticaret A.Ş.Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

PINEBAY HOLIDAY RESORT
Aydın - Kuşadası
Bugün
BAŞVUR
PINEBAY HOLIDAY RESORT
Aydın - Kuşadası
Bugün
BAŞVUR
PINEBAY HOLIDAY RESORT
Aydın - Kuşadası
Bugün
BAŞVUR
YEDİYOL HOLDİNG
Aydın - Kuşadası
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

Göçtur Turizm Yatırım ve Ticaret A.Ş.

Göçtur Turizm, Göçen Ailesi'nin turizm sektörüne yatırım yapma kararıyla 1987 yılında kuruldu. Öncelikli hedefleri arasında turizme değer katmak ve ülkenin turizm potansiyelini artırmak yer almaktadır. Göçtur Turizm, Kuşadası'nda Pine Bay Resort ve DoubleTree by Hilton Kuşadası başta olmak üzere Old Town Tanneries ve Gio rooftop & restaurant markalarını da bünyesinde bulundurmaktadır. 1993 yılında açılan Pine Bay Resort, muhteşem doğal bir konuma sahiptir ve kendi koyu, mavi bayraklı plajı ve harika doğasıyla dikkat çekmektedir. Pine Bay Resort ile kazanılan ivme ve başarı, Göçtur'un hizmet sektöründeki yerini sağlamlaştırmıştır. 2013 yılında, Kuşadası'na ilk dünya markasını kazandırarak DoubleTree by Hilton Kuşadası'nı açmıştır. Göçtur Turizm, eski şehir tabakhanelerini Old Town Tanneries restore ederek, Kuşadası'na yakın tarihini yeniden canlandırmış ve aynı zamanda Atadan Tabak Müzesi ve G Sanat Galerisi gibi sanat eserlerine ev sahipliği yapan yerler açarak, sanatla yaşam alanını topluma kazandırmıştır. Göçtur Turizm, büyüme ve genişleme planları ile konaklama ve hizmet sektöründeki yatırımlarına devam etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları