Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Genel Başvuru

Bursa
  • 27.12.2016
  • 1000+
Grand Swiss-BelHotel Çelik Palas Genel Başvuru İş İlanı

İş Tanımı

Değerli Adaylarımız,
 
Grand Swiss-belhotel Çelik Palas  bünyesinde bulunan otelimizde görev almak istiyorsanız ilgili olduğunuz alanda, çalışmayı arzu ettiğiniz bölüm ve pozisyonlarda değerlendirmeye alabilmemiz için iş alanını belirten bir ön yazı ile birlikte bu ilana başvurabilir ve özgeçmişinizi bize iletebilirsiniz.

İlanımız 'GENEL BAŞVURU' niteliğindedir. Mali İşler ve İdari İşler, Ön Büro ve Kat Hizmetleri, Satış ve Pazarlama, Teknik Servis, Mutfak, Yiyecek-İçecek Hizmetleri ve Spa  departmanları için yayınlanmaktadır. Genel Başvuru ilanına yapılan başvurular aday veritabanında saklı tutulacak, niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda ihtiyaçlar doğrultusunda değerlendirmeye alınacaktır. 
  

Aranan Nitelikler

·         Mesleki bilgi, beceri ve tecrübeye sahip,

·         Takım çalışmasına yatkın, etkin iletişim becerilerine sahip olan ve dinamik çalışma ortamında görev alabilecek,

·          Hedef ve sonuç odaklı çalışmayı bilen ve seven

·         Kalite ve müşteri odaklı,

·         Askerlik hizmetini tamamlamış (Erkek adaylar için).

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

AYDIN KURS
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
Finans Invest / Finans Yatırım Menkul Değerler AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa
30.11.2022
BAŞVUR
QNB Finansbank
Türkiye
30.11.2022
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BB ÇELİK PALACE BURSA

Blue Bay Çelik Palas Hotel 1935 yılında Atatürk'ün emriyle kurulmuş olup Bursa'nın en eski otelidir. Sahip olduğu tarihi, kültürel ve manevi değerlerin ışığında tamamen yenilenmiş, modern, klasik eşsiz mimari çizgisiyle, misafirlerine beklentilerin üzerinde bir hizmet kalitesi sunmaktadır. En ileri teknoloji ve altyapı imkanlarıyla tüm mekanlarda detayların titizlikle düşünüldüğü Blue Bay Çelik Palas Hotel gerek iş amaçlı seyahat edenlerin, gerekse haftasonu tatilcilerin ihtiyaçlarına, mükemmel bir şekilde cevap vermek için tasarlandı.
Termal & SPA merkezinde termal havuz, Türk hamamı, sauna ve fitness salonunun yanısıra, profesyonel terapistler eşliğinde, ruhunuzu ve bedeninizi arındırabileceğiniz, günün yorgunluğunu birbirinden özel terapilerle atabileceğiniz çok özel bir mekandır, ayrıca Bursa'nın en büyük termal havuzu otelimizde bulunmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları