Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kimliksiz Güvenlik Gözetim Görevlileri

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 16.05.2017
  • 100 - 200
GUİS GÜVENLİK Kimliksiz Güvenlik Gözetim Görevlileri İş İlanı

İş Tanımı

Özel Güvenlik Kimlik Kartı almak isteyen, KİMLİKSİZ arkadaşlara KURS imkanı ile birlikte İŞ GARANTİLİ olarak çalışma imkanı sunuyoruz.

İstanbul ANADOLU ( Kadıköy - Ümraniye - Pendik - Maltepe - Tuzla - Gebze - Küçükyalı - Sancaktepe - Çekmeköy - Ataşehir - Kurtköy ) ve AVRUPA'nın ( Beşiktaş - Sarıyer - Mecidiyeköy - Okmeydanı - Kağıthane - Çağlayan - Bahçelievler - Yenibosna - Zeytinburnu - Esenyurt - Beylikdüzü - Bahçeşehir - Avcılar - Başakşehir - Kilyos - Ortaköy - Etiler - Yeniköy - Bağcılar - Ataköy - Altınşehir - Bayrampaşa - Gazi Osman Paşa - Kayaşehir - Maslak - Çatalca - Kıraç ) birçok semtinde çalıştırılmak üzere; 

- En az Ortaokul Mezunu,
- 18-45 Yaş Arası,
- Bay - Bayan
- Sabıka Sicil Kaydı ve Özel Güvenlik Görevlisi (Heyet Raporu) Sağlık Raporu almasına engel bulunmayan
- 1500 ? & 2000 ? Maaş (MAAŞ PROJEYE GÖRE FARKLILIK GÖSTERMEKTEDİR.) + Yemek + SSK çalışma şartlarıyla KİMLİKSİZ GÖZETİM GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR... 

(Bu maaş aralığı Özel Güvenlik Kimlik Kartı olmayan arkadaşlarımız için başlangıç fiyatlarıdır. Özel Güvenlik Kimlik kartınızı aldıktan hemen sonra maaşlarınızda minimum 200 ? ile 600 ? arası artış olacaktır.)

Aranan Nitelikler

- En az Ortaokul Mezunu,
- 18-45 Yaş Arası,
- Bay - Bayan
- Sabıka Sicil Kaydı ve Özel Güvenlik Görevlisi (Heyet Raporu) Sağlık Raporu almasına engel bulunmayan
- 1400 TL & 2000 TL Maaş (MAAŞ PROJEYE GÖRE FARKLILIK GÖSTERMEKTEDİR.) + Yemek + SSK çalışma şartlarıyla KİMLİKSİZ GÖZETİM GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR... 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DALBAY TAŞ İMALATI SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
GÖZEN GÜVENLİK HİZ. VE TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara
Bugün
BAŞVUR
AKSA ÖĞRETİM VE EĞİTİM KURUMLARI LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BİNSAT HOLDİNG
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz, İstanbul Anadolu Yakası
16.02.2024
BAŞVUR
GÖZEN GÜVENLİK HİZ. VE TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
12.02.2024
Point Hotel Barbaros
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GUİS GÜVENLİK

Guis Group, Türkiye başta olmak üzere uluslararası arenada özel güvenlik eğitim ve danışmanlık hizmeti vermektedir.
 Geçmişten geleceğe önemini sürekli koruyan ve günümüz şartlarında önemi daha da artan güvenlik ihtiyacı, yeni çıkan özel güvenlik yasası ile özel güvenlik eğitiminin önemini ve zorunluğunu ön plana çıkarmıştır.

Guis Güvenlik ailesi olarak 5188 sayılı “Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun” kapsamında uluslararası standartlarda profesyonel VIP koruma, bodyguard eğitimi vermekte ve kursiyerlerimize insan kaynakları danışmanlığı yapmaktayız. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı kurslarımız alanında Türkiye’nin ilk eğitim kuruşları arasında yer almaktadır. Ekibimiz güvenlik sektöründe deneyimli ve tecrübeli; silahlı kuvvetler, emniyet, uzmanı itfaiyeci, doktor    ve mühendis, uzman kadrolarından oluşmaktadır.

450 metre kare kapalı alanda her biri son teknolojik imkânlarla donatılmış 40 kişilik 5 dersliğimizde eğitim vermekteyiz. Vermiş olduğumuz eğitimin yanı sıra kursumuza kayıt yaptıran ve eğitimlerimizi başarı ile tamamlayan kursiyerlerimize yüzde yüz iş garantisi veriyoruz. İş imkânlarını genişleterek yurt içi ve yurt dışı projelerimizde sağlayabilmek hedefindeyiz.

Guis güvenlik olarak bugüne kadar on yedi binin üzerinde dürüst, etik, onurlu, başarılı ve özel güvenlik kurallarında nitelikli personellerimizi, özel güvenlik sektörüne kazandırmanın ve hızlı ilerleme konusunda sağladığımız istikrarın haklı gururunu yaşamaktayız.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları