Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Topoğraf

Türkiye
  • 13.07.2013
  • 200 - 500

İş Tanımı

İnşaat Turizm, Enerji ve Sanayi alanlarında faaliyet göstermekte olan Gülsan Şirketler Grubu’nun yurt içi ve yurt dışı yol projelerinde “Topoğraf” olarak görevlendirilmek üzere "Harita Teknikeri/Topoğraflar" aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun,
  • Tercihen yurt dışı deneyimi bulunan
  • İyi derecede İngilizce ve tercihen Rusça da bilen,
  • Ölçüm cihazlarının kullanımı konusunda deneyimli
  • Askerlik görevini tamamlamış,
  • Yurt içi/Yurt dışı seyahat engeli olmayan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

YEDİYOL HOLDİNG
Türkiye
12.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

Gülsan Şirketler Grubu

 Uzmanlaşmayı, farklılaşmayı, yenilik ve sürdürülebilirliği temel ölçüt olarak benimseyen Gülsan Şirketler Grubu, yapı sektöründeki varlığını 1946 yılından bu yana sürdürmektedir. İnşaat sektörüne ilk olarak kamu bina inşaatları ile adım atılmış; ilerleyen yıllarda bünyesine katılan deneyimli insan gücü, gelişmiş makina parkı ve güçlenen mali yapısı ile yol, otoyol, yapı, hazır beton, köprü, viyadük ve prekast yapı elemanları yapım sektörlerinde de önemli bir oyuncu olunmuştur.

Malatya E-Tipi Cezaevi, projelerin yerel boyuttan ulusal boyuta geçmesi itibariyle önemli sayılabilir. 1977 yılına kadar çeşitli yapı çalışmaları ve ticari faaliyet içinde bulunulmuş; bu tarihten sonraki faaliyetler, çağdaş teknolojiye hakim konut, iş merkezi ve beş yıldızlı otel projeleriyle desteklenerek; ülke boyutuna taşınmıştır.

1986 yılındaki Haydarpaşa Yolu İkmal İnşaatı Projesi ve 1996 yılındaki Haydarpaşa-İzmit Otoyolu Yapım Projeleri ise birer başka dönüm noktası sayılabilirler. Bu projelerin temel özelliklerinin ufuk açan projeler olduğu söylenebilir.

Bu gelişmeleri takiben 2000 yılıyla beraber, uluslararası alanda çalışmalar başlatılmış olup; Afganistan, Irak, Kazakistan, Libya, Sırbistan, Suudi Arabistan, Ukrayna ve bazı Körfez ülkelerinde faaliyete geçilmiştir. Yurtdışına ilk kez Afganistan Yol Yapım Projeleri ile adım atılmıştır. Afganistan'da Amerikan firmalarıyla beraber üstlenilen 185 kilometrelik yol inşaatı projesi ile artık yurt dışında da alt yapı ve sanayi gibi yeni projeler sürdürülmesine yol açması bakımından bir dönüm noktası olarak sayılabilir. Yurtdışında şu ana dek ondan fazla proje gerçekleştirilmiştir. Ukrayna ve Sudan'da üstlenilmiş olan otoyol yapım projeleri ise hala yapım aşamasında bulunmaktadır.

Bunların yanı sıra Gülsan, yeni yapılanmasının paralelinde, yenilenebilir enerji, gaz beton, ve maden gibi alanlarda da yatırım süreci içinde bulunmakta ve Türkiye'nin büyümekte olan enerji ihtiyacının karşılanmasında çeşitli yatırımlara imza atılmaktadır. Enerji sektörüne ilk adım atılan Değirmenüstü HES Projesi ile kurum tarihindeki en yakın dönüm noktamısı oluşturulmuş bulunmaktadırç. 11 adet HES lisansından ikisi tamamlanmış, ikisi ise inşaat halinde bulunmaktadır.

Profesyonel bir kalite anlayışı benimseyen Gülsan, ISO 9001 Kalite Sistem Belgesi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemine ilişkin sertifikaları almaya hak kazanmış ve entegre sistem altyapısını etkin hale getirmiştir.

Gülsan, kuruluşundan bugüne kadar, sosyal yardımlaşma, çeşitli eğitim bursları ve çevre-kültür alanlarında oldukça duyarlı hareket etmekte ve geleceğe yatırım yapmayı sürdürmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları