Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik Arıza Bakım Onarım Teknisyeni

Kırklareli
  • 8.09.2015
  • 20 - 50

İş Tanımı

SLOGANIMIZ     : İYİLER DAİMA KAZANIR

HAKKIMIZDA    :Şirketimiz 1983 yılı itibarı ile Kamil GÜNAY şahıs şirketi olarak faaliyete başlamış olup 01.01.1990 yılından itibaren Limited Şirket olarak faaliyetine devam etmektedir

VİZYONUMUZ  : GÜNAY ELEKTRİK, müşteri memnuniyeti ve güvenilirliğini kendisine ilke edinmiş ve bu doğrultuda çalışmalarına devam eden bir firmadır. Uzman personelimiz, kaliteli araç parkımız ve ekipmanımız ile elektrik sektöründe kişi ,kurum ve kuruluşların ihtiyaçları doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

MİSYONUMUZ : GÜNAY ELEKTRİK , ilke ve prensiplerinden taviz vermeden sektöründe en iyisi olmayı kendine hedef seçmiştir.

FAALİYET ALANIMIZ : Şirket Elektrik Mühendislik plan-proje , taahhüt işleri olarak Alçak gerilim ( AG ) , Yüksek gerilim ( YG ) , Enerji nakil hattı ( ENH ) , trafo merkezi ( TM ) ve Enerji dağıtım merkezleri ve Çevre yol aydınlatma işlerininin , projelerini ve bunlardan doğan taahhüt işlerini yapmaktadır

Aranan Nitelikler

İşimiz ;TRAKYA ELEKTRİK DAĞITIM AŞ. Genel Müdürlüğü’ne bağlı KIRKLARELİ İL İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ sorumluluk alanı içerisindeki Kırklareli, Lüleburgaz, Pınarhisar, Babaeski İşletme Yönetim Merkezleri ve Kofçaz, Demirköy, Pehlivanköy, Vize Operasyon noktalarına ait bölgelerde; Arıza Onarım İşlerinin, Bakım İşlerinin ve bu işler için yapılması gereken montaj, demontaj ve demontajdan montaj işlerinin, elektrik şebekesine elektrik enerjisinin verilmesi işlerinin, Genel Müdürlük/İşletme Müdürlüğü tarafından talep etmesi halinde; AG/YG Bağlantı İşlerinin, Şebeke İyileştirmesi ve Kapasite Artırımı İşlerinin, Enerji Kesme-Bağlama İşlerinin, Sayaç Kontrolü ve Değişimi İşlerinin yapılması ve bu işlerle ilgili montaj, demontaj, demontajdan montaj işlerinin yapılmasıdır.

Aranan personelin görevi; İşverenin taahhüdü kapsamındaki, sözleşme konusu olan işlerin,uygun olarak ifası için gerekli olan araç ve gereci saha faaliyetlerinde kullanmak ve kullanımını sağlamak, gerekli güvenlik tedbirlerini almak, iş güvenliği malzemelerinin kullanılmasını sağlamak ve kullanmak. Arıza, bakım, onarım v.b işlerin en seri şekilde tam ve eksiksiz yapımı için, ekip arkadaşları, vardiya amiri, koordinatör mühendisi ve Operatörleri yönlendirerek ve bilgilendirerek, görevlerini tam ve eksiksiz yapmak ve doğabilecek olumsuzlukları önlemektir. 

 

Aranan Nitelikler; 

-Elektrik tekniseyini veya teknikeri diplomasına sahip olmak

-B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak ve akstif sürücü olmak

-EKAT Belgesine sahip olanlar tercih sebebidir.

-SRC 3 veya 4 belgesine sahip olanlar tercih sebeibir.

 

Kırklareli Merkez ve tüm ilçeleri; Lüleburgaz, Pınarhisar, Babaeski, Kofçaz, Demirköy, Pehlivanköy ve Vize de çalışacak uygun niteliklerde iş arkadaşları arıyoruz.

 

***Öncelikli iş alım noktaları Vize ve Demirköy-İğneada dır'' 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DALBAY TAŞ İMALATI SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Kırklareli - Merkez
Dün
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Günay Elektrik Mühendislik

SLOGANIMIZ : İYİLER DAİMA KAZANIR

HAKKIMIZDA :Şirketimiz 1983 yılı itibarı ile Kamil GÜNAY şahıs şirketi olarak faaliyete başlamış olup 01.01.1990 yılından itibaren Limited Şirket olarak faaliyetine devam etmektedir

VİZYONUMUZ : GÜNAY ELEKTRİK, müşteri memnuniyeti ve güvenilirliğini kendisine ilke edinmiş ve bu doğrultuda çalışmalarına devam eden bir firmadır. Uzman personelimiz, kaliteli araç parkımız ve ekipmanımız ile elektrik sektöründe kişi ,kurum ve kuruluşların ihtiyaçları doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

MİSYONUMUZ : GÜNAY ELEKTRİK , ilke ve prensiplerinden taviz vermeden sektöründe en iyisi olmayı kendine hedef seçmiştir.

FAALİYET ALANIMIZ : Şirket Elektrik Mühendislik plan-proje , taahhüt işleri olarak Alçak gerilim ( AG ) , Yüksek gerilim ( YG ) , Enerji nakil hattı ( ENH ) , trafo merkezi ( TM ) ve Enerji dağıtım merkezleri ve Çevre yol aydınlatma işlerininin , projelerini ve bunlardan doğan taahhüt işlerini yapmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları