Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ön Muhasebe ve Sekreterlik

  • 16.08.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

GÜNÖZ TEKSTİL VE KİMYA İŞLETMELERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.'nde çalıştırılmak üzere

Ön Muhasebe ve Sekreterlik görevini yürütebilecek personel alınacaktır.

İşin Tanımı

Santrale gelen çağrıları cevaplamaktan,

Gerekli yönlendirmeleri yapmaktan

Evrakları tasniflemek, dosyalamaktan ve

Aynı zamanda ön muhasebe konusunda muhasebe departmanına destek vermekten sorumlu olacaktır.

Aranan Nitelikler

  • En az Lise mezunu
  • Ön Muhasebe ve muhasebe konusunda minimum 1 yıl deneyimli
  • Takım çalışmasına yatkın
  • Sorumluluk sahibi, takipçi
  • Evrak tasnifi ve dosyalama yapabilecek
  • Diksiyonu düzgün, akıcı ve anlaşılır iletişim kurabilen,
  • 18-25 yaşları arasında bayan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi
Tekirdağ - Merkez
Bugün
BAŞVUR
Tekirdağ - Süleymanpaşa
Bugün
BAŞVUR
Tekirdağ - Süleymanpaşa
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Eskişehir, Yalova, Bursa, Manisa, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Tekirdağ - Çorlu
19.08.2023
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
10.03.2023
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
24.10.2022
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GÜNÖZ TEKSTİL

-Günöz Tekstil ve Kimya İşletmeleri San. ve Tic. Ltd. Şti 1996 yılında kurulmuştur. 33.000 m2 kapalı alanda müşterilerine hizmet vermektedir. Firmamızda 600’ün üzerinde kişiye iş imkânı sunulmaktadır. Üretim tesisimiz 65 ton / gün bobin boyama, 4 ton / gün çile boyama ve 30 ton / gün büküm kapasitesine sahiptir. Günöz Tekstil, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere yurtdışındaki konfeksiyon ve yurtiçindeki ihracatçı konfeksiyon firmalarına ham iplik ve boyalı iplik tedarik etmektedir.

-Firmamız üretim ve işlem proseslerinde kullanılan kimyasal hammadde vemalzemeler insan ve çevre sağlığına duyarlı ve bundan dolayı Oeko-Tex 100 belgesi ile 2002 yılında belgelendirilmiştir. 2009 yılında; %100 Organik Pamuk ile iplik boyama proseslerini gerçekleştirebilmek için gerekli şartlar oluşturulmuş, şartların uygunluğu Control Union Certifications firması tarafından Global Organic Textile Standard GOTS Sertifikası ile belgelendirilmiştir.

-Günöz Tekstil ve Kimya İşletmeleri San. ve Tic.Ltd.Şti  kurulduğu ilk günden itibaren müşteri taleplerini ve beklentilerini ön planda tutan bu beklentileri en iyi şekilde karşılayan, teknolojiyi yakından takip eden ve AR-GE çalışmalarına büyük önem veren, maliyet düşürücü ve kârlılığı arttıran çalışmaları ön planda tutan bir görev bilinciyle hareket etmektedir. Firmamız günümüzün ihtiyaç ve gerekleri düşünülerek en son teknolojiyi kullanmakta ve kendi ihtiyaçları doğrultusunda kendi makinelerini üretmektedir. Amacımız iplik boyamada en iyi kaliteyi sunmak ve sürekli artan bir müşteri memnuniyeti oluşturabilmektir. Çevre dostu fabrikası ile çok yakın bir gelecekte attığı su ile bütün boyamalarını gerçekleştirecektir. Teknolojik ve çevre dostu düzenlemeleri ve yaptığı yatırımlar ile Günöz Tekstil sektörünün en önemli firmalarından birisi olmuştur.

VİZYONUMUZ – MİSYONUMUZ
  • Değişen koşullara uyum sağlayarak devamlı gelişen, üretimde en son teknolojileri kullanarak üretim kalitesini arttıran, üretim maliyetini düşüren, çalışanları ve toplum için değer yaratan, verimli çalışan, çevreye önem veren, tüm ihtiyaçlara zamanında cevap veren bir şirket olmaktadır. Müşteri memnuniyetini sağlamak Günöz Tekstil’in temel ilkesidir.
  • En kaliteli ürünü en düşük maliyette üreterek, pazar payı ve üretimimizi devamlı geliştirerek, sektörde lider olarak kalmaya devam etmek ve bunu sürekli geliştirerek sürdürmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları