Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

* İplik fabrikalarımızda görev almak üzere,

* Girdi (pamuk) , ara ve nihai ürün (iplik) kalite kontrollerini yapacak, sonuçları yorumlayacak ve raporlayacak,

* Pamuk ve İplik laboratuvar cihazlarını kullanabilecek (Uster, Premier vs),

* İşletme ile kalite geliştirme çalışmaları yürütecek,

* İyi derecede raporlama yapabilecek seviyede MS Office bilgisi olan,

Aranan Nitelikler

* Meslek Yüksek Okulu veya Üniversite mezunu, Tercihen Tekstil Bölümü Mezunu

* Malatya'da ikamet edecek,

* Askerliğini tamamlamış,

* Araştırmacı, İnsan ilişkileri güçlü, ekip çalışmasına yatkın, gelişime ve öğrenmeye açık,

* Esnek çalışma saatlerine uyumlu,uzun vadeli çalışmayı hedefleyen ve sorumluluk sahibi,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Koltek Müşavirlik A.Ş.
Malatya
Bugün
BAŞVUR
Koltek Müşavirlik A.Ş.
Malatya, K.Maraş
Son 1 Hafta
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
YEDİYOL HOLDİNG
Türkiye
12.02.2024
Doğa Koleji
Türkiye
27.01.2024
BAŞVUR
Koltek Müşavirlik A.Ş.
Malatya, K.Maraş
23.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GÜNTAŞ GÜNDÜZBEY İPLİK VE DOKUMA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

1982 yılında kurulmuş olan GÜNTAŞ A.Ş., Malatya’nın en eski ve köklü özel sanayi kuruluşudur. Pamuk ipliği üreticisi ve ihracatçısı bir firma olup, Malatya’da 400.000 m2’lik bir alan içerisindeki 100.000 m2 kapalı alanda üretim yapmaktadır.

Dinçer ailesinin tekstil sektörünün çeşitli dallarında edindiği 70 yıllık tecrübenin ürünü olan GÜNTAŞ, 1982 yılında Malatya’da Güntaş-I tesisi ile kurulmuş; daha sonra üretim atılımını sürdürerek Güntaş-II, Güntaş-III, Güntaş-IV ve en son 2013 yılında Güntaş-V tesisleri eklenmiştir.

Güntaş bugün üretiminin çeşitli aşamalarında 500 kişinin çalıştığı, 90.000 iğlik tesislerinde, günlük 60.000 kg Karde Ring, Penye Ring ve Penye Kompakt iplik üretim kapasitesine sahiptir. Şirketin genel yönetim merkezi ise Güneşli / İstanbul’dadır.

Güntaş, Türkiye'nin en büyük ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer almaktadır. Şirket yakın zamanda yeni yatırım programları hazırlamaktadır.

Kurulduğu günden bu yana dünya markası olma hedefiyle çalışan Güntaş’ın ürünlerinin büyük çoğunluğu, direkt veya indirekt olarak İspanya, Portekiz, Almanya, İtalya, Danimarka, Yunanistan gibi Avrupa ülkelerine ihraç olmaktadır.
Fabrikalarımızda kaliteden ödün vermeme ilkesiyle, alanlarında lider olan Rieter(İsviçre), Murata(Japonya), Uster(İsviçre) gibi son teknoloji ürünü makineler ile üretim yapılmaktadır.

Güntaş bulunduğu ortamın doğal yapısını koruma ve çevreyi geliştirme konusunda azami dikkati gösteren, bu konuda özel çalışmalar yapan bir işletmedir. İlkemiz doğa dostu olmak ve var olan doğayı geliştirmek için çaba harcamaktır. Güntaş ipliği, insan sağlığı ve doğaya hiçbir zararı olmadığını onaylayan “Oeko-Tex Standard 100” ve “Better Cotton Initiative” belgesine sahiptir. Kuruluş yıllarında fabrikasının bulunduğu arazide yabani ot dahi olmayan Güntaş, bugün Malatya'nın doğasına uygun olarak bir kayısı bahçesinin içindeki tesis görünümündedir.

Firmamız grup şirketi olan Günyap Yapı, konut ve ticari gayrimenkul projelerinde faaliyet göstermektedir. Günyap Yapı, portföyünde bulunan arsaları kat karşılığı paylaşımı şeklinde müteahhitlere vererek, bir dünya metropolü olma yolunda ilerleyen İstanbul’un değişimiyle örtüşecek özel gayrimenkul projelerine imza atmakta, önümüzdeki dönemde Türkiye’nin dönüşümüne öncü olacak ve toplumun yaşam kalitesine değer katacak nitelikli projeler geliştirmeyi hedeflemektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları