Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Grafik Tasarım Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası
  • 24.01.2017
  • 500 - 1000
Güzel Metal İnş.Malz.San.Tic.Ltd.Şti. Grafik Tasarım Sorumlusu İş İlanı

İş Tanımı

 

 

Ülkemizin önde gelen Mobilya aksesuarı ve kapı donanımları üretim ve satışını gerçekleştiren, bu konuda sektöre yön veren lider marka olma yolunda hızla ilerleyen firmamıza Grafik Tasarım Sorumlusu pozisyonunda yer almak üzere aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı aramaktayız.


Sosyal medya, web sitesi, dijital pazarlama gibi alanlarda dijital tasarımların hazırlanması,

Broşür, katalog, e-bülten, dergi reklamı tasarımı,

Reklam, afiş, logo, kurumsal kimlik içeriği çalışmalarının gerçekleştirilmesi,

Basılı medya araçlarının baskı süreçlerinin takip edilmesi

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin Tasarım/Grafik ile ilgili bölümlerinden mezun,

Sektörde en az 2 yıl tecrübeli,

Photoshop, Freehand ve diğer grafik programlarına ileri derecede hakim,

Analitik yetkinliğe sahip, zaman planlaması yapabilen,

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak,

 
NOT: Adayların mülakata gelirken portfolyolarını yanlarında getirmeleri ya da görüşme öncesi kendilerine bildirilecek olan e-mail adresine iletmeleri rica olunur..

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
15.02.2024
Torunlar GYO A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
DEMİRÖREN MEDYA
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
CEBİR TEKSTİL VE KUYUMCULUK SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
ERBEN Kontrol Sistemleri San. ve Tic. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Dün
CHARMING TRIM ETIKET LTD.ŞTI
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
Dizayn Etiket Sanayi Ticaret A.ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Dün
HOMETECH ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Dün
İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
Mahalle Esnafı İnternet Hizmetleri Limited Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Güzel Metal İnş.Malz.San.Tic.Ltd.Şti.

Mobilya aksesuarları sektörünün gelişimi ve ülke yararına kullanılmasında öncülük yapan Güzel Metal gelişimini kararlılıkla sürdürmektedir. 1977 yılında metal kapı kolu üretimiyle başladığı meslek hayatına kapı kolu ve aksesuarları yanında mobilya aksesuarlarını da ilave ederek yaklaşık 14.000çeşit ürünle sektöre hizmet vermektedir.

Firmamız yurtiçi bayileriyle ürünlerini Türkiye'de 2.000 noktada kullanıcılarına ulaştırmakta, yurtdışında bulunan iş ortakları ile birlikte 40'ın üstünde ülkeye ihracat yapmaktadır. Üretim alanlarımıza ilave olarak yeniden yapılandırılan 10.000 m2 depomuz konveyör sistemiyle donatılarak daha fonksiyonel hale getirilmiştir. Ayrıca yeniden dizayn edilen 1.500m2 genel merkez ofislerimiz vb çalışmalarla müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için her geçen yıl yatırımlarını artırmaktadır.

Ar-Ge çalışmalarına kuruluşunun ilk gününden beri büyük önem veren Güzel Metal son olarak yaptığı yatırımlarla Ar-Ge bölümünü daha da güçlendirmektedir.
Tasarım konusunda uzmanlaşmış Ar-Ge bölümü görsel tasarıma verdiği önemi daha fazlasıyla işlevsel geliştirmeye de vermekte ve mekanik olarak son derece güvenli ve sağlam ürünler geliştirmektedir. Ürünler sürekli dayanıklılık testlerinden geçirilmekte ve bu konuda hiçbir yatırımdan kaçınılmamaktadır.

Güzel Metal ailesinin bir parçası olan tedarikçileri ile yakın işbirliği yapmakta, proseslerinin kalite ve verimliliğini geliştirmeye yönelik çalışmalar sürdürülmektedir.
Teknolojinin takibi, yeniliklerin öğrenilmesi ve adaptasyonu için firma içi ve dışı eğitimler ile personelin sürekli gelişmeleri sağlanmaktadır. Bugün sektörün tüm beklentilerini karşılayarak edindiği tecrübesini tüm bu yatırım ve çalışmalar ile değişen ve gelişen sektörde de sürdürmekte olan Güzel Metal bu beklentiler ışığında yapılmakta olan otomasyon yatırımları ile üretim kapasitesini 2012'nin ilk yarısından sonra ilk etapta yüzde 50 artıracaktır.

Firmamız sektörün gerçekleri ve ihtiyaçlarını doğru tespit edip, özellikle ürün ve hizmet kalitesi anlamındaki çalışmaları ve takiplerini en iyi seviyede yapmayı ve sektöre tüm yönleriyle hizmeti ve müşteri memnuniyetini görev bilmektedir.

Vizyonumuz
Teknolojik yatırımlarla sürekli desteklenen güvenli ve kaliteli ürün yapısını geliştirerek, yenilikçi, yaratıcı ve küresel trendlere uyan özgün ürün tasarımları ve hizmetleri ile en üst düzeyde müşteri memnuniyetini sağlamak, bölgesel pazarlara lider, dünya pazarlarında etkin ve sosyal sorumluluklarının bilincinde, dünya rekabetine uyumlu ve sürekli gelişen bir dünya şirketi olmaktır.

Misyonumuz
Müşterimizin ve tüm paydaşlarımızın memnuniyet ve güvenlerini daima ön planda tutarak kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmak, ürün ve hizmet kalitemizi en üst düzeyde tutmak, gelecek nesillere her bakımdan mükemmel bir dünya şirketi bırakmaktır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları