Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mali İşler Yöneticisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 20.12.2016
  • 200 - 500
Güzel Metal İnş.Malz.San.Tic.Ltd.Şti. Mali İşler Yöneticisi İş İlanı

İş Tanımı

 

 

Ülkemizin önde gelen Mobilya aksesuarı ve kapı donanımları üretim ve satışını gerçekleştiren, bu konuda sektöre yön veren lider marka olma yolunda hızla ilerleyen firmamıza Mali İşler Yöneticisi pozisyonunda yer almak üzere aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı aramaktayız.


Muhasebe kayıtlarının kanun ve mevzuata uygun olarak, zamanında, tam ve doğru olarak tutulmasının sağlanması,

Dönemsel mali tablo ve raporların hazırlanması, şirketin tüm muhasebe sürecinin yasal mevzuatlar çerçevesinde kayıt ve kontrolünün yapılması,

Günlük, haftalık, aylık ödeme planlarının hazırlanması, takip edilmesi ve yönetime raporlanması,

Müşteri risk analizlerinin, kredi limitlerinin ve vadelerin belirlenmesinde, kredi kontrol aktivitelerinin yerine getirilmesinde satış ile koordineli biçimde çalışılması ve sonuçlanması, tahsilat performansını iyileştirme analizinin yapılması,

Fatura ve diğer resmi belgelerin vergi usul kanununa uygun bir şekilde kontrol sürecini yönetilmesi,

Nakit akışının yönetilmesi ve denetlenmesi,

Cari mutabakatların kontrolünün yapılması,

Müşteri, tedarikçi ve bankalarla olan işlemlerin takip edilmesi, gerekli resmi yazışma ve mutabakatların yapılması, Banka ve Finans kuruluşları ile ilgili süreçlerin sevk ve idare edilmesi,

 
 

Aranan Nitelikler

        

Mobilya aksesuarı ve kapı donanımları üretimi yapan firmalarda 3 yılı yöneticilik olmak üzere en az 5 yıl deneyimli,

Üniversitelerin tercihen İşletme, İktisat veya Maliye bölümlerinden mezun,

Mali İşler konusunda en az 5 yıllık deneyimi olan, Mali ve yönetsel raporlama konusunda tecrübe sahibi,

ERP program değişikliği, kurulum, revizyonunda görev almış,  anahtar kullanıcı tecrübesine sahip,

Nakit akım tablosu uygulama ve raporlama tecrübesi bulunan,

KDV, Muhtasar, Damga, Kurumlar Vergisi, Geçici Vergi, BA BS vb. beyanname süreçlerine hakim,

Tercihen SMMM belgesine sahip,

Analitik yetkinliğe sahip, zaman planlaması yapabilen,

İletişim becerileri gelişmiş, işbirliği yaparak sonuca ulaşan,

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
LEGACY OTTOMAN HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
AÇI EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
Bugün
BAŞVUR
MEDEX ELEKTRONİK TİCARET VE HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
URANUS HOTELS
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Mövenpick Living, Çamlıvadi
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
TEKÇELİK İÇ VE DIŞ TİC.İNŞAAT SAN. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan
Bugün
BAŞVUR
HAT-SAN GEMİ İNŞAA BAKIM ONARIM DENİZ NAK.SAN.VE TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Bugün
VIENNALIFE EMEKLILIK VE HAYAT A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Güzel Metal İnş.Malz.San.Tic.Ltd.Şti.

Mobilya aksesuarları sektörünün gelişimi ve ülke yararına kullanılmasında öncülük yapan Güzel Metal gelişimini kararlılıkla sürdürmektedir. 1977 yılında metal kapı kolu üretimiyle başladığı meslek hayatına kapı kolu ve aksesuarları yanında mobilya aksesuarlarını da ilave ederek yaklaşık 14.000çeşit ürünle sektöre hizmet vermektedir.

Firmamız yurtiçi bayileriyle ürünlerini Türkiye'de 2.000 noktada kullanıcılarına ulaştırmakta, yurtdışında bulunan iş ortakları ile birlikte 40'ın üstünde ülkeye ihracat yapmaktadır. Üretim alanlarımıza ilave olarak yeniden yapılandırılan 10.000 m2 depomuz konveyör sistemiyle donatılarak daha fonksiyonel hale getirilmiştir. Ayrıca yeniden dizayn edilen 1.500m2 genel merkez ofislerimiz vb çalışmalarla müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için her geçen yıl yatırımlarını artırmaktadır.

Ar-Ge çalışmalarına kuruluşunun ilk gününden beri büyük önem veren Güzel Metal son olarak yaptığı yatırımlarla Ar-Ge bölümünü daha da güçlendirmektedir.
Tasarım konusunda uzmanlaşmış Ar-Ge bölümü görsel tasarıma verdiği önemi daha fazlasıyla işlevsel geliştirmeye de vermekte ve mekanik olarak son derece güvenli ve sağlam ürünler geliştirmektedir. Ürünler sürekli dayanıklılık testlerinden geçirilmekte ve bu konuda hiçbir yatırımdan kaçınılmamaktadır.

Güzel Metal ailesinin bir parçası olan tedarikçileri ile yakın işbirliği yapmakta, proseslerinin kalite ve verimliliğini geliştirmeye yönelik çalışmalar sürdürülmektedir.
Teknolojinin takibi, yeniliklerin öğrenilmesi ve adaptasyonu için firma içi ve dışı eğitimler ile personelin sürekli gelişmeleri sağlanmaktadır. Bugün sektörün tüm beklentilerini karşılayarak edindiği tecrübesini tüm bu yatırım ve çalışmalar ile değişen ve gelişen sektörde de sürdürmekte olan Güzel Metal bu beklentiler ışığında yapılmakta olan otomasyon yatırımları ile üretim kapasitesini 2012'nin ilk yarısından sonra ilk etapta yüzde 50 artıracaktır.

Firmamız sektörün gerçekleri ve ihtiyaçlarını doğru tespit edip, özellikle ürün ve hizmet kalitesi anlamındaki çalışmaları ve takiplerini en iyi seviyede yapmayı ve sektöre tüm yönleriyle hizmeti ve müşteri memnuniyetini görev bilmektedir.

Vizyonumuz
Teknolojik yatırımlarla sürekli desteklenen güvenli ve kaliteli ürün yapısını geliştirerek, yenilikçi, yaratıcı ve küresel trendlere uyan özgün ürün tasarımları ve hizmetleri ile en üst düzeyde müşteri memnuniyetini sağlamak, bölgesel pazarlara lider, dünya pazarlarında etkin ve sosyal sorumluluklarının bilincinde, dünya rekabetine uyumlu ve sürekli gelişen bir dünya şirketi olmaktır.

Misyonumuz
Müşterimizin ve tüm paydaşlarımızın memnuniyet ve güvenlerini daima ön planda tutarak kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmak, ürün ve hizmet kalitemizi en üst düzeyde tutmak, gelecek nesillere her bakımdan mükemmel bir dünya şirketi bırakmaktır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları