Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Dönerci Ustası

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli Gebze
  • 14.02.2012
  • 0 - 50

İş Tanımı

Hacıoğlu'nun Sarma olarak adlandırdığı Et&Kebap konsept restoranları Anadolu Yakası Maltepe,Küçükyalı,Cevizli,Atalar(Rahmanlar)Çavuşoğlu,Ataşehir,Kurtköy Avrupa yakası Başakşehir de müşterilerine hizmet vermektedir. www.alokebap.com

Aranan Nitelikler

45 yaşını aşmamış,dönercilik konusunda deneyimli,Cevizli Maltepe Kartal Pendik Kurtköy civarında ikamet eden dönerci ustaları alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
İstanbul Anadolu Yakası
1.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

Hacıoğlu Gıda inşaat san. tic.ltd. şti.

Hacıoğlu lezzet yolculuğuna 1965 yılında Hacıoğlu ailesinin geleneksel tatlar sunan bu küçük dükkanında başladı. Hacıoğlu ailesi büyüklerinin başlattığı bu girişim bir kuşak sonra bu küçük dükkanın 100% Türk sermayeli bir gıda devi olmasına yol açtı.HER YIL BÜYÜYEN HER YIL GELİŞEN BİR MARKA Hacıoğlu restoranları, Hacıoğlu ailesinin kebap ve lahmacunda özel bir lezzet anlayışından doğdu. 1965 yılında Bursa'da başlayan bu lezzet arayışı, bugün artık yarım asra yaklaşan deneyimiyle Türk hazır yiyecek sektöründe dev bir markaya dönüştü.Kuruluşunun ilk yıllarında klasik lahmacun ve kebap restoranları şeklinde hizmet sunan Hacıoğlu. 1993 yılında "lahmacunda hızlı servis’e '' geçerek dünyada bir ilki gerçekleştirdi. Hacıoğlu, 1993 yılında yaptığı bu atılımla, fast food sistemini geleneksel Türk damak tadı ile bütünleştirdi. Yatırımlarını hızlandırdığı bu dönemde Hacıoğlu, franchising sistemi ile büyümeye yöneldi ve kısa sürede Hacıoğlu markası,Türkiye'nin bir çok bölgesinde açılan mağazalarla bir lezzet zincirine dönüştü.Çalışmaların titizlikle sürdüğü bu süreçte Hacıoğlu, mağaza mimarisi, teknik kapasite, makine ve ekipman parkını geliştirdiği gibi, ürün yelpazesini de zenginleştirdi.Başlangıçta lahmacun ayran ve meşrubattan oluşan ürün yelpazesi, ilerleyen yıllarda; peymacun patentli ürün, piliç döner, et döner, soslu kanat, lezzet topupatentli ürün, patates kızartması, salata gibi ürünlerle çeşitlendirdi. Hacıoğlu restoranlarında ayrıca; burma kadayıf, fırın sütlaç, dondurmalı kadayıf, dondurma seçenekleri ve kahvaltı saatlerinde poğaça, börek ve su böreği bulunmaktadır.Hacıoğlu 1997 yılında dünyanın ilk Türk arabaya servis restoranı olan Süreyya pasa Hacıoğlu'nun açılmasıyla bir ilki daha gerçekleştirmiştir.Hacıoğlu, restoranlarında kullandığı makine parkını, yüksek teknolojiye sahip modern ekipmanlarla sürekli güncelleyerek, ürün ve hizmet kalitesini daima yüksek tutmaktadır.  
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları