Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yazılım Geliştirme Uzmanı

Ankara
  • 9.12.2016
  • 100 - 200

İş Tanımı

 

Proje

e-Ticaret sektörüne hizmet veren ve Türkiye’nin önde gelen sanal pazaryerlerine (HepsiBurada, N11, GittiGidiyor, ePttAvm vb.) entegrasyon sağlayan, ODTÜ Teknokent bünyesinde faaliyetlerine devam eden StockMount Profesyonel Entegrasyon Yöneticisi projemiz için takım arkadaşları arıyoruz. StockMount hakkında daha detaylı bilgi www.stockmount.com adresinden alınabilir.

İş Tanımı

Projede planındaki yeni modüllerin geliştirilmesi,

Mevcut modüllerin iyileştirilmesi.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun 
  • Yazılım  Geliştirme veya Uyarlama Projelerinde en az 3 (üç) yıl iş tecrübesi bulunan,
  • C#, ASP.NET, ASP.NET MVC ve MSSQL tecrübesine sahip,
  • Problem çözme ve analitik düşünme becerisi yüksek, 
  • İnsan ilişkilerinde başarılı,
  • Güler yüzlü, ekip çalışmasını benimsemiş,
  • Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,
  • Sorumluluk alabilen,
  • Güçlü iletişim özellikleri olan, kendini ifade edebilen, dış görünümüne önem veren,
  • (Erkek adaylar için) Askerlik ile ilişkisi olmayan.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Dün
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Haser Yazılım Ltd. Şti

 Haser Yazılım “Hiçbir şey imkansız değil” sloganı ile 1996 yılında, inşaat sektörünün ihtiyacı olan ve eksikliği hissedilen Windows tabanlı hakediş programını hazırlayarak yazılım sektörüne girdi. Türkiye’de bir ilk olan Windows tabanlı hakediş programının müşteriler tarafından beğenilmesi, sektörde beğenilen ve güven duyulan firma olarak Haser Yazılım’ın ismini inşaat sektörüne duyurdu. Resmi Kuruluşların inşaat birimleri, inşaat firmaları ve kontrol mühendisleri tarafından ilk tercih sebebi oldu.
Haser Yazılım, 2000 yılında İnşaat sektöründe yaptığı başarılı çalışmalardan sonra kazandığı bilgi ve tecrübeyi kullanarak faaliyet alanını genişleterek farklı sektör ve ölçekteki firmalara çağdaş ve uluslararası kriterlere uygun kurumsal iş yazılımları geliştirmeye başladı. Yılların deneyimi ile bir çok kuruluşun tüm yapısına her türlü ihtiyacını karşılayan iş otomasyonları sağlamaktadır. Sektörüne ve ölçeğine göre, her yapıya göre kolayca uyarlanabilen iş otomasyonları ile Haser Yazılım başarısını her geçen gün yükseltmektedir.
Deneyimli ve uzman ekibiyle Haser Yazılım, 2006 yılından bu yana ODTÜ Teknokent’te yer alarak İnşaat mühendisliği uygulamaları , orta ve büyük ölçekli kurulışlar için Quipus markası ile özel çözümler geliştirerek iş otomasyonları çalışmalarını sürdürmektedir. Başarıyla tamamladığı ERP projeleri sayesinde sektörde Quipus Bütünleşik Sistem ile adından söz ettirmeyi başarmıştır.
Haser Yazılım 2011 yılının başlarında, süregelen inşaat yazılımlarını tamamen yenileyip, teknolojik olarak daha da güçlü bir halde yazılım sektöründe yerini almıştır. Wintek markasıyla tüm resmi kuruluşları ve inşaat sektörünü hedef alarak büyük bir atılım ile yoluna devam etmektedir.
Tüm bunları gerçekleştirirken; sürekli ilerleme ve gelişim odaklı olarak, doğru ve dürüstlükten ödün vermeyerek, yenilikçi olarak, bilgiye yatırımı ön planda tutarak, sektörde kaliteli ve amaca yönelik yazılımlar yaparak, %100 müşteri memnuniyeti ile Türkiye’nin en iyi yazılım firmalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları