Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İmalat Müdürü

Kocaeli, Kocaeli Gebze
  • 28.04.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

HASNUR, başta imalat sanayi, inşaat olmak üzere makine, yapı sektörü, asansör, ısıtma ve soğutma, mobilya ve beyaz eşya sanayilerinde ihtiyaç duyulan malzemelerin, istenilen kalitede, cins ve ebatta sanayicilerimizin ve inşaatçılarımızın kullanımına sunulması konularında faaliyet göstermektedir.

Sac Servis Merkez'inde, müşterilerin sac ve her türlü yapısal çelik ihtiyaçları, sipariş programlarına göre iç ve dış tedarikçilerden tedarik edilerek Hasnur Sac Servis Merkezinin kendi depolarında stoklanmaktadır. Daha sonra müşteri istekleri doğrultusunda BOY KESME, LAZER, PLAZMA, KESİM, BÜKÜM işlemlerini yapmak sureti ile verilen termin dahilinde teslim etmektedir.

Kalite ve sürekli gelişmeyi kendisine ilke edinen ve bu çalışmaları 2011 yılında ISO-9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası ile tescil edilen Hasnur Sac Servis Merkezi; ileri teknolojiye sahip geniş makine parkıyla dar toleranslarda, müşteri istek ve ihtiyaçları doğrultusunda geniş ürün yelpazesi ve çeşidini her geçen gün artırarak, konusunda tecrübeli personeli ile satış öncesi ve sonrası teknik soru ve sorunlara ivedilikle yanıt verebilmektedir.

Aranan Nitelikler

Tercihen üniverstelerin Endüstri, Makine, Mekatronik, İşletme  ... gibi mühendislik bölümlerinden mezun. Autocad ve Office.. gibi programlara vakıf , yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek takım arkadaşı aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa, Balıkesir, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Kocaeli, Bursa - Gemlik, Yalova, Çanakkale, Manisa, Sinop, Edirne
Bugün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Sakarya, Tekirdağ - Çerkezköy, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Aydın - Nazilli, Bilecik, Eskişehir, Yalova, Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Manisa
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

HASNUR DEMİR TİC. VE SAN. AŞ.