Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Genel Başvuru / İŞE ALIM KAMPANYASI

Türkiye, Lübnan, Suriye, Filistin, İspanya
  • 26.04.2016
  • 1000+

İş Tanımı

 

9-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında İnsani Yardım alanında faaliyet gösteren Hayata Destek Derneği ve Action Against Hunger (Açlığa Karşı Eylem) iş birliği ile gerçekleştirilecek olan işe alım kampanyamıza davetlisiniz!

 

Hayata Destek Derneği, doğal ve insan kaynaklı afetlerden etkilenmiş toplumların temel haklarına erişimini sağlama ve ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan bağımsız bir insani yardım derneğidir. Uluslararası insani yardımın temel ilkelerini benimseyen Hayata Destek; insanlık, ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, hesap verebilirlik prensipleri çerçevesinde faaliyetlerini Türkiye ve çevresi bölgelerde sürdürmektedir. Suriye Krizi’nin başlangıcından bu yana mültecilere yönelik koruma ve destek amaçlı sınır iller ve İstanbul’da geniş kapsamlı insani yardım operasyonları yürütülmektedir. Ayrıca dernek, çocuk koruma programı kapsamında çocuk işçiliği ile mücadelede sorumluluk aldığı projelerle etkin rol oynamaktadır. Kurucuları arasında yer aldığı Sivil Toplum Afet Platformu (SİTAP) çatısı altındaysa STK’lar arası iletişimi güçlendirici faaliyetlerde bulunmaktadır.

http://www.hayatadestek.org

 

Action Against Hunger - ACF (Açlığa Karşı Eylem), küresel boyutta açlığı bitirmek için çalışan, tarafsız ve kar amacı gütmeyen bir uluslararası insani yardım örgütüdür. ACF, doğal ya da insan kaynaklı ciddi krizlerde, gıda güvenliği tehlikeye girmiş ve açlık durumu ortaya çıkmış bölgelerde; sosyal yapının iç ya da dış etkenler nedeniyle yıkıldığı ve bir toplumsal kesimin aşırı kırılgan hale geldiği durumlarda; insani yardım bir hayatta kalma öğesi haline geldiğinde harekete geçer. ACF, beslenme, sağlık, gıda güvenliği, su ve sanitasyon konularında sorumluluk üstlenir.

http://www.accioncontraelhambre.org

 

Hayata Destek Derneği’nin Türkiye’deki (Istanbul, Hatay, Şanlıurfa and Diyarbakır) projelerinde veAction Against Hunger (Açlığa Karşı Eylem)’ın, İspanya ve Ortadoğu’da farklı ülkelerde yer alan projelerinde görevlendirilmek üzere uygun, Sivil Toplum’da çalışmayı hedefleyen adaylar arıyoruz.

Aranan Nitelikler

 

 

Hayata Destek Derneği Türkiye projeleri için:

 

  •        Proje Yöneticisi - İstanbul, Diyarbakır
  •        Proje Sorumlusu - Hatay, Şanlıurfa
  •        Koruma Uzmanı - İstanbul
  •        Klinik Psikolog - İstanbul
  •        Ölçme Değerlendirme Sorumlusu - Şanlıurfa, Hatay, Diyarbakır, Istanbul
  •        Finans Sorumlusu - İstanbul Anadolu Yakası
  •        Saha Çalışanı - Hatay
  •        Şoför - Hatay
  •        Satınalma Sorumlusu - Şanlıurfa
  •        Genel ihtiyaçlar kapsamında oluşacak pozisyonlar

 

 

Action Against Hunger (Açlığa Karşı Eylem) İspanya için:

 

Genel Profil:

Uzmanlık gerektiren profiller : Saha Yöneticisi, Lojistik, Finans, vb.

Teknik Profiller: “Gıda Güvenliği”, “Beslenme Uzmanı”, “Su sağlama,Sanitasyon ve hijyen(WASH)”, “Savunuculuk”,”Hibe Proje Yazıcısı” vb.

 

 

Pozisyonlar:

 

  •        Proje ve Gıda Güvenliği Yöneticisi - Gazze/Filistin Bölgesi
  •        Savunuculuk Koordinatörü - Filistin Bölgesi
  •        Koruma Koordinatörü - Filistin Bölgesi
  •        Saha Lojistik Sorumlusu - Lübnan
  •        Su ve Sanitasyon Koordinatörü - Suriye

 

pozisyonlarında uygun aday arayışımız bulunmaktadır.

 

Gereklilikler:

 

  • Deneyimli adaylar için yukarıda belirtilen alanlarda en az 2 yıl profesyonel deneyim
  • İnsani Yardım alanında çalışmak için isteklilik
  • İngilizce bilgisi her iki kurum için de avantaj olmakla birlikte ek olarak Action Against Hunger (Açlığa Karşı Eylem) pozisyonları için Fransızca bilgisi, Hayata Destek Derneği bünyesindeki pozisyonlar için Arapça ve/veya Kürtçe bilgisi tercih sebebidir.

 

 

Action Against Hunger (Açlığa Karşı Eylem) bünyesindeki pozisyonlara başvuran adaylarımız için mülakat dili İngilizce olacaktır.

 

Son başvuru tarihi 8 Mayıs 2016‘dır. Mülakatlar 9-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

HAYATA DESTEK DERNEĞI / SUPPORT TO LIFE

Hayata Destek Derneği, Türkiye ve çevre bölgelerde afet risklerinin azaltımı, afete hazırlık, acil yardım ve iyileştirme çalışmaları yapan bağımsız bir insani yardım kuruluşudur. Hayata Destek, toplumsal katılımı öncelikli tutarak, yerel kapasiteyi geliştirmek, afet risk ve etkilerini aza indirgemek, toplulukların temel ihtiyaç ve haklarının karşılanmasına destek vermek için toplum-temelli çalışmalar yürütmektedir.

Hayata Destek hedefleri doğrultusunda sürmekte olan stratejik çalışma alanları aşağıdaki gibidir;
Mülteci Destek Programı: Türkiye’deki mültecilerin sayısı ve zarargörebilirliği arttığı sürece, Hayata Destek, kamplar dışında hayatını sürdüren mültecilere insani yardım ve koruma sağlamaya devam edecektir.
Çocuk Koruma Programı: Hayata Destek, Suriyeli çocuklar ile mevsimlik gezici tarım göçünden etkilenen çocuklara yönelik koruma hizmetleri ve psikososyal destek çalışmaları yürütmektedir. Çalışan çocuklar ile risk altındaki çocukların eğitime devamlılıklarına katkı sağlayan Hayata Destek, yaşam becerilerinin geliştirilmesine yönelik aktivitelerin yanı sıra farkındalık arttırma çalışmaları ve atölyeler düzenlemektedir.
Sivil Toplum Afet Platformu: Hayata Destek paydaş kurumlarla birlikte, sivil toplum aktörlerini doğal ve çatışma kaynaklı afetlere ilişkin konularda bilgi paylaşımı, kapasite geliştirme ve savunuculuk için bir araya getirecek bir platform oluşturmuştur.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları