Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bağımsız Satış Temsilcisi

Türkiye
  • 7.08.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

Medikal ürün gelişiminde ve satışında yılların tecrübesiyle, sağlığın korunması ve geliştirilmesi anlamında Alman bilim adamları tarafından geliştirilmiş  Andulasyon Terapi Sistemi' nin üreticisi hhp –home health products AG (www.hhp-tr.com / www.hhp.de) kuruluşu test edilen medikal ürün alanındaki lider tedarikçidir.


Üretim sadece Almanya’da olduğundan dünyanın her yerinde on binlerce memnun kalan müşteriler bunun yararını görmektedir. Alman tıbbi kanunundan dolayı yüksek kalite garantisi verilmektedir.


hhp’nin medikal andulasyon terapi sistemi kızılöteli derin ısılı andulasyon terapi (www.andulasyon.com) alanında dünya çapında öncülük etmektedir.

 

Yaklaşık 7 yıldır faaliyette faaliyette bulunan firmamız, 2 yıldır Yrd.Doç.Dr. Ömer Önder liderliğinde hhp andulasyon terapi sistemi, b-cure soft lazer terapi sistemi gibi kullanıcıları tarafından büyük bir memnuniyetle tavsiye edilen medikal ürünlerin Türkiye Distribütörlüğünü yürütmektedir.


Firmamızın en büyük varlığı takım arkadaşları ve kişisel satış danışmanlarıdır. Bu yüzden müşterilerimizle kişisel ilişkimiz bizim için çok önemlidir. Etkili tıbbi ürün danışmanlığın sadece kişiden kişiye mümkün olduğunu bildiğimiz için, uzun yıllardır doğrudan doğruya danışmanlığı ve uygulamalı tüketici bilgilendirmesi yapmaktayız.


Medikal terapi/tedavi sistemleri pazarında lider hhp’nin Türkiye, İtalya, Azerbeycan, Gürcistan, Ermenistan ve İran ülkeleri tek yetkili distribütörü olan ve merkezi Türkiye/İstanbul’da olan takımımızı güçlendirmek için aşağıda belirtilen ekip arkadaşları aramaktayız.

 

Bölgeler-İller-İlçeler;

İstanbul Avrupa (Şişli)            İstanbul Avrupa (Bakırköy)                  İstanbul Avrupa (Avcılar)

İstanbul Anadolu (Kadıköy)     İstanbul Anadolu (Ümraniye)                İstanbul Anadolu (Kartal)

Edirne-Çorlu-Tekirdağ             Diyarbakır-Ş.Urfa-Van                         Trabzon-Rize-Samsun

Sivas-Kayseri-Malatya              Gaziantep-Adana-Hatay                      Bursa-Eskişehir-Kocaeli

Ankara-Konya-Afyon                İzmir-Muğla-Aydın                             Antalya-Mersin-Karaman         

Aranan Nitelikler

Ülkemizde satış faaliyetlerine başladığı günden bu güne tatmin edici seviyeye ulaşan referanslarımız, görsel ve sosyal medya tanıtım faaliyetlerimizi müteakip başlatmış olduğumuz yeni satış stratejimiz kapsamında aşağıda belirtilen il, ilçe ve bölgelerde görev almak üzere;


* Medikal, Sağlık ve Kozmetik sektöründe tecrübeli,


* Hedef kitlemiz olan Fizik Tedavi, Fizyoterapi, Ortopedi, Beslenme, Plates, Fitness, Sağlıklı Yaşam, Güzellik, Veteriner, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon, Yaşlı Bakım gibi merkezlere, kliniklere yönelik ürün gruplarına yüksek kaliteli ürün satışı konusunda deneyimli,


* Sorumluluk bölgesinde planlaması yapılmış mevcut ve karşılıklı olarak belirlenecek hedef noktalara ziyaret gerçekleştirebilecek,


* Avrupa stili, ikamet ettiği bölgede özgür zaman aralığında, noter tasdikli sözleşme garantisiyle oldukça yüksek kazanç
*, paylaşımlı prim sistemi ile bağımsız satış yöneticisi & satış temsilcisi & Tıbbi Mümessil & Bölge Distribütörü olarak çalışmak isteyen takım arkadaşları arıyoruz.


* Mevcut istatistikler ışığında vergileri firmamız tarafından ödenmiş aylık net kazanç 3.000 TL ila 20.000 TL arasındadır. 
Örnek sözleşme, kazanç ve prim paylaşım modellerini, iletişim bilgileriniz ile hhp@hhp.com.tr adresinden talep edebilirsiniz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
SER AYDINLATMA ELEKTRİK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Türkiye
12.02.2024
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Dün
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Dün
Türkiye
Dün
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Dün
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Dün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Dün
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

HHP Türkiye

hhp'nin kuruluşundan beri amacımız, insanların sağlıklarını koruma çabalarında onlara aktif bir şekilde faydalı olmak ve daha sağlıklı bir yaşam tarzına kavuşmalarını sağlamak oldu...


Binlerce profesyonel tarafından büyük bir memnuniyet ile kullanılan Andulasyon ürünleri ve yeni geliştirdiğimiz ANDULIFE MAXIMAL AĞIRLIK YÖNETİM PROGRAMLARI ile bütünsel sağlığın öncülerinden olmayı sürdürmekte kararlıyız. 

Hayatınıza bir gülümseme ekleyin.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları