Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

HARİTA MÜHENDİSİ

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 5.11.2015
  • 500 - 1.000

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Harita ve Kadastro Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği veya Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümlerinden mezun.
  • Numarataj uygulamalarında deneyimli,
  • Autocad, Netcad, Autocad programlarından en az birini  iyi derecede kullanabilen.
  • Tercihen saha deneyimi olan.
  • MS Office programlarına hakim.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
TEKÇELİK İÇ VE DIŞ TİC.İNŞAAT SAN. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan
Dün
YEDİYOL HOLDİNG
Türkiye
12.02.2024
TEKÇELİK İÇ VE DIŞ TİC.İNŞAAT SAN. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan, İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Dün
GAP İNŞAAT TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

HİMTEK MÜHENDİSLİK İNŞ.TİC.SAN.LTD.ŞTİ

 1988 yılında kurulmuş olan HİMTEK en büyük gücünü sabırlı, kararlı ve istikrarlı duruşundan almaktadır. Kurumumuzun güvencesi çevresinden aldığı ozgüven, çalışanlarından aldığı destek, üstün performanslı yonetim anlayışı, sağlam adımlarla büyüme gücü ve gelişen teknolojiyi yakalaması olmuştur. Bu anlayışla 26 yıldır tüm zorluklara rağmen pes etmeden kaliteli hizmet vermeyi amaç edinen firmamız projelendirme, mühendislik ve müşavirlik çalışmalarıyla Türkiye nin onde gelen firmalarından birisi olmayı sürdürmektedir.
Ülkemizde ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek teknolojik entegrasyonu sağlamak, çalışma konularıyla ilgili yeni sistem ve teknolojileri üstlendiği projelerde kullanmak, bu alanlarda birikim sahibi insanlar yetiştirmek HİMTEK´in başlıca amaçları arasındadır. Bu amaçlarla ihtiyaç duyulan yeni proje ve hizmet alanlarının araştırılması, oluşturulması, mevcutların iyileştirilmesi ile dünyadaki teknolojik gelişmelerin izlenerek entegrasyonun sağlanması çalışmaları yürütülmektedir.

HİMTEK; teknik olarak kusursuz, aynı zamanda ekonomik ve çevreye uyumlu tasarımlarıyla üstlendiği projelerde işveren ve idarelerin beklentilerini aşmayı, yenilikçi ve dinamik ekibiyle sürekli daha iyisini aramayı politika olarak benimsemiştir.

Konusunda en iyi mühendislik yazılımlarına sahip olan HİMTEK, yetişmiş personeliyle teknolojiyi en iyi şekilde takip etmekte ve kullanabilmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları