Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Proje Satış Koordinatörü

Türkiye
  • 1.05.2015
  • 20 - 50

İş Tanımı

ID Coaching International, 2006 yılından bu yana insan kaynakları alanında koçluk eğitimleri, koçluk hizmetleri,mentorluk ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Profesyonel koçların yetiştirilmesinde ,Uluslararası Koçluk Federasyonu ICF 'in akredite ettiği bir kuruluş olup, ICF'in dünya genelinde eğitim sağlayıcı az sayıdaki akademilerinden biridir.

Türkiye'nin geleceğinde katkımız olması için geliştirdiğimiz öğretmenlere ve öğrencilere yönelik programlarımızın pazarlamasını ve satışını koordine edecek, network oluşturabilecek, İstanbul ağırlıklı olmak üzere , Türkiye genelinde takım arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Tercihen eğitim sektörü deneyimli

Liderlik becerileri gelişmiş

Benzeri bir görevi başarıyla yürütmüş

Kişisel gelişimine önem veren

Öğrenmeyi seven

Pozitif ve sonuç odaklı

Etkili iletişim kurabilen

Stratejik düşünebilen

İç motivasyonu yüksek

Entelektüel birikime sahip

Takım kurup liderlik edebilecek

Süreçleri yönetme becerisine sahip

Esnek düşünen ve yaşayabilen

Tuttuğunu koparan

Cabbar

Bay/Bayan

 

 

 

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Dün
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
DENTGROUP DİŞ KLİNİKLERİ
Aydın, Adana, Mersin(İçel), Gaziantep, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
Radisson Collection Hotel, Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ.
Kocaeli - Gölcük
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ID COACHING INTERNATIONAL

2006 yılında İstanbul’da kurulan ID Coaching uluslararası standartlarda sertifikalı profesyonel koçluk eğitimleri ve kurumsal koçluk hizmetleri sağlayan bir kuruluştur.
ID Coaching, dünyadaki koçluk bilincinin Türkiye’de de yaygınlaştırılmasını kendisine ilke edinmiş ve organizasyonunu bu alanda ihtiyaç duyulan hizmet bütünlüğünün sağlanması yönünde yapılandırmıştır.

Kurumsal değerlerinin temelini oluşturan "yaşam hakkına, çevreye, üretene ve emeğe saygı" anlayışı ile öznesi “insan” olan bir organizasyondur. İnsanın kendisine ve ait olduğu çevreye en yüksek faydayı sunabilmesini hedefler.

Bu "sorumluluk bilinci"nden hareketle, gerek içinde bulunduğu sektörün gerekse de hizmet verdiği kişi ve kurumların "gelişimine, eğitimine ve sürdürülebilir kalkınmasına" aracılık etmektedir. Bu amaçla tüm paydaşlarına sürekli bir "bilgi paylaşımı ve açık iletişim" ortamı sunar. Bu süreçlerdeki "yaratıcı, yenilikçi ve çözüm odaklı" uygulamalarıyla bugün koçluk hizmetleri alanında "kalite, güven ve mutlak müşteri memnuniyeti "sağlayabilen lider kuruluşlardan biri olarak anılmaktadır.

ID Coaching, tüm bu değerler bütününü, uzmanlık alanına göre sınıflandırdığı organizasyon yapısı ile korumakta ve sunmaktadır. Bu kapsamda ID Coaching, ICF ve AC Onaylı eğitim ve kurumsal hizmetlerini ID Coaching International Academy, bireysel ve kurumsal koçluk hizmetlerini de ID Coaching Agency organizasyonları altında vermektedir.

ID Coaching 2012 yılında, İstanbul’daki merkez ofisini İngiltere’ye taşıyarak uluslararası bir koçluk şirketi olma yönündeki ilk adımını atmıştır. Londra’da kurduğu ID Integral Coaching Academy ile doğu felsefesinin yapı taşlarından olan Anadolu bilgeliğini, bir batı disiplini olarak adını duyuran koçluk disiplini ile bütünleştirme vizyonu taşımaktadır.

ID Coaching ayrıca, Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) ve İngiltere merkezli Association for Coaching'in eğitim sağlayıcı üyesidir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları