Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

WEB DEVELOPER & DESIGNER

Ankara
  • 10.07.2014
  • 100 - 200

İş Tanımı

Alanında Türkiye'nin seçkin / ödüllü ajanslarından birisi olan, Kamu ve özel sektörde 500'e yakın özel müşteriye özel çözümler üreten grup şirketimiz 'ÇETE Interactive Agency' bünyesinde çalışmak üzere

* Bıktım artık özel işler yapmak istiyorum
* Bu tür işlere nekadar daha sabretmem gerekiyor
* A A nekadar güzel bir iş, neden ben de böyle projelerde çalışamıyorum
* Neden kimse benim fikirlerine değer vermiyor
* Ödül almak istiyorum, ünlü olmak istiyorum, en iyisi ben olucam

Cümlelerinin bir ya da birden fazlasını sıklıkla kuran ya da kendisinde öyle bir potansiyel gören takım arkadaşları arıyoruz..

Aranan Nitelikler

Zorunlu Beceriler
-------------------------------------------------------------
* Html, Css, Javascript, Flash, Photoshop


Beceriler (1)
-------------------------------------------------------------
* .Net, C#, Silverlight, Web Servisleri, Ajax
* Klasik Asp, PHP
* jQuery, extJS
* SQL Server, MySql
* Action Script 3.0
* After Effects, 3DSMax, Cinema4D


Beceriler (2)
-------------------------------------------------------------
* SEO, Google, Web 2.0, Sosyal Medya
* Facebook SDK
* Android SDK
* Iphone SDK

Yukarıdaki listedeki
** Zorunlu becerilere uzman seviyesinde sahip
** Beceriler (1) altındaki platformlardan en az birini uzman seviyesinde kullanabilen
** Beceriler (2) altındaki platformlar hakkında bilgi sahibi ve kısa sürede geliştirme yapabilecek

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Bilimsel Bilişim
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Dost Koleji Eğitim Kurumları
Ankara
Dün
Aşiyan Koleji
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
TML Eğitim Danışmanlık
Ankara - Çankaya
12.02.2024
BAŞVUR
Altunbaş Sanayi A.Ş.
Ankara - Çankaya
12.02.2024
LÖSEV LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR SAĞLIK ve EĞİTİM VAKFI
Ankara
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TECHRON GROUP

CETE INTERACTIVE
Creative Anarchy 

2005 yılının son çeyreğinde Ce Technology firması Techron  Group adını alarak, bünyesinde müşterilerinin her türlü teknoloji, yazılım, web ve bilişim ihtiyaçlarına cevap vermek üzere alt departmanlara ayrıldı. Ce Technology, internet tabanlı yazılım çözümlerine odaklanırken, CETE Interactive Agency  zengin – interaktif internet uygulamaları, multimedya geliştirme, dijital kimlik, web portalları, advergame, mini site ve konsept web projeleri gibi yaratıcı servisler departmanı olarak kuruldu.

 

Dünya çapında birçok internet organizasyonu tarafından ödül alan İstikbal Mobilya Konsept web projesi ile birlikte Türkiye’de internet dünyasına yeni bir bakış açısı getiren CETE Interactive Agency, CE Technology yazılım grubu ile birlikte birçok Ar-Ge projesi geliştirmekte, ürettiği yaratıcı ve sıra dışı web çözümlerine bu uygulamaları entegre etmektedir. CETE aynı zamanda, Flash.Force içerik yönetim sistemi başta olmak üzere, birçok yazılım ve portal altyapısı ile birlikte sunduğu benzersiz görsel ve teknoloji hizmetleriyle hem müşterilerinin takdirini kazanmaya, hem de ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. 


ÇETE Kimdir?
Çete müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik, zeki ve yüksek seviyeli formüller geliştiren çok yönlü bir tasarım stüdyosudur. Gün geçtikçe büyüyen şebekemiz, özenle seçilmiş, yaratıcı, aykırı ve elinde Mouse ile doğan seçme bir ekipten oluşmaktadır.


ÇETE Neyi Amaçlıyor?
Amacımız oldukça basit. Harika bir ekiple harika işler yapmak. Diğer bir deyişle, interaktif flash entegre web tasarımları, 3D ve 2D dijital illüstrasyonlar, advergame, mini site, web pazarlama, yeni medya aracılığıyla marka kimliği oluşturma ve ilişkili tüm işler.

Odak noktamız, yaptığımız işin sayısı değil kalitesidir. Bu yüzden CETE Interactive Agency aynı anda sadece sınırlı sayıda müşteriye hizmet vermektedir. Bu sebepten dolayı bizim bir B listemiz yani küçük ölçekli müşterilerimiz bulunmamaktadır.

Birlikte çalıştığımız markalara sunduğumuz entegre iletişim çözümleri aracılığıyla eşsiz deneyimler yaratmak için, sizi dinliyor, anlıyor ve her seferinde yeni perspektifler bulabilmek için gayret ediyoruz.

 

“Kurallar çiğnenmek için vardır”
ÇETE’de sanatsal anarşi egemendir. Bu yüzden tasarımın kuralları çok fazla umursanmaz. Önemsediğimiz tek kural her çalışmamızda kendimizi ve müşterilerimizi daha öteye taşıyabilmektir. Çarpıcı sonuçlar elde etmek için ele aldığımız her projeye yeni olarak değerlendirir, taze yaratıcı çözümler sunar ve eşsiz sonuçlar elde ederiz. 
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları