Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İngilizce Öğretmeni

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 12.10.2016
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Native Language Dil Kursu, Kavacık'daki merkezinde ve İstanbul genelinde farklı eğitim modeli olan Callan method yöntemiyle kurumlara ve kişilere özel programlar doğrultusunda İngilizce eğitimler vermektedir. Bireylerde ve organizasyonlarda İngilizce yetkinliğinin farkını yaratmaya çalışıyoruz.

Yeni projelerimizde görevlendirilmek üzere yarı zamanlı (saat ücreti karşılığı ) Kavacık/Beykozmerkez okulumuzda eğitim verebilecek ve istanbulun tüm genelinde kurumlarda düzenlenen eğitimlere gönderilmek üzere İngilizce Öğretmenleri aranmaktadır.

 

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı ya da Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Çeviribilim, Mütercim Tercümanlık, Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümlerinden mezun ya da öğrencileri.

.         Akıcı ingilizce konuşma becerisine sahip ve yurtdışı deneyimi olan,

·         Formasyon sahibi

·         İletişim becerisi yüksek

·         Yaratıcı,Yeniliklere ve Kişisel Gelişime açık,

.         Esnek çalışma saatlerine uygun,

.         Yeni öğretme tekniklerine açık,

 

Sadece ingilizce bilip de başvuru yapanların başvuruları değerlendirmeye alınmayacak olup, üniversitelerin ingilizce öğretmenliği ve benzeri bölümlerde okuyan veya mezunların basvuruları değerlendirmeye açık olacakdır. 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
Bugün
Türkiye
Bugün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Çayırova
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Bugün
BAŞVUR
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

NATIVE LANGUAGE

İngilizcenin uluslararası bir dil olduğunu ve dünyadaki bir çok insanın bu dili konuşmak istediğini söyleyebiliriz.Yabancı dil insanın gerek işi gerekse sosyal yaşantısı için kaçınılmaz bir ihityaçtır.Buna rağmen bir çok insan bir dili öğrenmek için herhangi bir girişimde bulunmamakta ve cesaret edememektedir.Nedense insanlar ingilizce öğrenmenin zaman alacağı,pahalı olacağı veya öğrenmeye yetenekleri olmadıkları gibi şeyler düşünürler.
İngilizceyi en kısa ve en hızlı şekilde öğretmeyi amaçlayan Callan Method normal zamanın çeyreğinde öğretmeyi başarmış durumdadır.

Native Langauge'de dünyada 60 yıldan beri,günümüzde 22 ülkede 330 okulda uygulanan son derece iddalı ve başarısını kanıtlamış olan Callan Methodunu,yurtdışı deneyimli profesyonel Eğitim ve Yönetim kadrosuyla uygulamaktadır. Native Language olarak İngilizce'nin bilgi ve iletişim çağı olan günümüzdeki önemini bilmekte ve bu doğrultuda İngilizce'yi en etkin biçimde öğretmeyi ilke edinmekteyiz. Native Language İngilizce eğitiminde en kısa ve en etkin yol olan konuşma pratiğine dayalı Callan Metodu'nun tanıtımını üstlenen bir kurum olmasının yanı sıra, bu metodu doğru ve en iyi şekilde uygulayan bir eğitim kurumudur.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları