Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik Ustası

Ankara
  • 8.03.2017
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Canlar Boru elektrik tesisat sistemlerinin en saygın üreticilerinden biri olarak yirmi yılı aşkın süredir ülkemize ve yurtdışına hizmet vermektedir. Elektrik tesisat boruları ve ek parçaların üretiminde modern tesisat metodlarının gelişimine ciddi katkılarda bulunmuş olan kuruluşumuz 7,500 m2 kapalı, 12.000 m2 açık alan üzerine kurulu Ankara Yenikent Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında üretimine devam etmektedir. Ayrıca pazarlama ve idari departmanları Ankara merkezli olmak üzere Türkiye’nin 5 bölgesinde bayilikleri mevcuttur. Kuruluşumuz 120’ye yakın çalışanı, 500’ü aşkın ürün çeşitliliğiyle uygun fiyat politikası ve güvenilir kalite çizgisiyle boru ve ek parçalarında bütünsel çözümler sunarak sizlere hizmet vermektedir.

Aranan Nitelikler

Fabrikamıza makinaların elektrik arızalarından anlayan deneyimli elektrikçi aramaktayız. Makina pano arızaları , rezistans ,termokupul , motor gibi arızları tamir edebilecek, Pano toplayabilecek mümkünse elektronik ve otomasyondan da kısmen anlayan elemanlara ihtiyacımız bulunmaktadır. Fabrikamız Ayaş yolunda ,hemen Yenikent çıkışındadır. Servislerimiz Sincan-etimesgut-fatih-eryaman-batıkent ve yenikent güzergahlarından geçmektedir.Ssk,yol,yemek ve dolgun ücret sağlanmaktadır.Başvurularınızı beklemekteyiz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
18.02.2024
BAŞVUR
ASRIN PARK HOTEL
Ankara
Bugün
BAŞVUR
BİNSAT HOLDİNG
Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara - Yenimahalle, Ankara - Keçiören, Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara - Çankaya, Ankara - Çankaya, Ankara - Altındağ, Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara - Etimesgut, Ankara - Etimesgut, Ankara
29.08.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

CANLAR BORU PROFİL PLS.İNŞ.MAK.NAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

           Canlar Boru elektrik tesisat sistemlerinin en saygın üreticilerinden biri olarak yirmi yılı aşkın süredirülkemize ve yurt dışına hizmet vermektedir.Elektrik tesisat boruları ve ek parçaların üretiminde modern tesisat metodlarının gelişimine ciddi katkılarda bulunmuş olan kuruluşumuz 12000 m2 kapalı, 23000 m2 açık alan üzerine kurulu Ankara Yenikent Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında üretimine devam etmektedir.Ayrıca pazarlama ve idari departmanları Ankara merkezli olmak üzere Türkiyenin 5 bölgesinde bayilikleri mevcuttur.Kuruluşumuz 160 a yakın çalışanı, 500 ü aşkın ürün çeşitliliğiyle uygun fiyat politikası ve güvenilir kalite çizgisiyle boru ve parçalarında bütünsel çözümler sunarak sizlere hizmet vermektedir.

http://www.canlarboru.com

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları