Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Moda Tasarımcısı

Ankara
  • 26.05.2014
  • 100 - 200

İş Tanımı

DAİ Gelinlik Ankara Tunalı Hilmi Caddesinde görevlendirilmek üzere, Dai markalı hazır gelinlik modelleri koleksiyonlarımızın tasarım ve üretim süreçlerinde aktif yer alacak, bayan takım arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili tasarım bölümlerinden mezun,
  • Modayı yaşam tarzı haline getirmiş,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,
  • Kendini bu alanda geliştirmek isteyen

    Bayan eleman aranmaktadir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Dost Koleji Eğitim Kurumları
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Altunbaş Sanayi A.Ş.
Ankara - Çankaya
12.02.2024
LÖSEV LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR SAĞLIK ve EĞİTİM VAKFI
Ankara
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DAİ GELİNLİK TEKS.VE TUR.TİC.LTD.ŞTİ.

2005 yılında Fazilet Dai Kurhan’ ın yarattığı ” DAİ “ markası, dünyaca ünlü bir gelinlik markası olma yolculuğuna siz değerli gelinlerinden aldığı ilhamla devam ediyor.

Her yıl tasarımını yaptığı elli parçanın üzerindeki hazır gelinlik modelleri koleksiyonlarının yanı sıra, ilk günkü heyecanını kaybetmeden kişiye özel tasarımlara da yer veriyor. Hazır koleksiyonlar ile kişiye özel tasarımları birleştirerek sektörde bir ilke de imza atmanın haklı gururunu yaşıyor.

Bugün gelinen noktada; onlarca çalışanı, her yıl yenilenen birbirinden farklı ve şık koleksiyonları ile tüm Türkiye’ de bilinen bir gelinlik markası olan Dai, sizleri doğru anlıyor ve doğru yorumluyor. Gelinlik koleksiyonlarının tasarımında kullanılan çizgiler, eşsiz kumaşlar, paha biçilemez danteller ve göz alıcı değerli taşlarla taçlanan gelinlikler, hızla büyüyen bir Türk Markası yaratıyor.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları