Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Matbaa İşçisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 20.12.2013
  • 50 - 100

İş Tanımı

İnkılap Kitabevi Matbaa Departmanında Kırma ve Kapak takma işlemlerinde çalışmak üzere Kırma operatörleri ve Kapak takma operatörleri aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • Matbaacılıkta ilgili pozisyonda minimum 2 yıl tecrübeli
  • Kırma operatörü için Heidelberg staxl makine tecrübesi olan,
  • Kapak takma operatörü için Müller Martini Acora A5 makine tecrübesi olan,
  • Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayacak,
  • Çalışkan, dikkatli ve sorumluluk sahibi,

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

POYRAZ Dar Tekstil Etiketçilik Matbaacılık San.Ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
CHARMING TRIM ETIKET LTD.ŞTI
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ŞOTEKS ETİKET TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

İNKILAP KİTABEVİ YAYIN SAN.VE TİC.A.Ş.

 

 

 

İnkilap Kitapevi Yayın San. ve Tic. A.Ş.


Cumhuriyet’in ilk yıllarından beri eğitim ve kültür dünyamıza katkılarıyla tanınan İnkılâp Kitabevi 80 yıllık geçmişi ve kataloğunda yer alan 2000’in üzerinde kitabıyla Türkiye’nin en köklü ve saygın yayınevlerinden biridir. 
        Hızla değişen dünyaya ayak uydurup, çağdaş toplumlar seviyesinde kalabilmenin yolunun bilgiden geçtiğinin bilinciyle 40 değişik kitap kategorisinde yaklaşık 20.000’i aşkın kitap yayımlamıştır. 
         Türk kültür hayatının bir parçası olan İnkılâp Kitabevi, kurulduğundan bu yana ülkemizin eğitim, kültür ve edebiyatına etkin bir biçimde katkıda bulunmayı ilke edinmiş ve bugün eğitimden edebiyata, sanat kitaplarından hobi kitaplarına kadar pek çok alanda yayım yaparak yazın dünyasındaki yerini sağlamlaştırmıştır. 
        Yayınevimiz kitabı okurla buluşturmanın üretmek kadar değerli olduğu bilinciyle, yıllardır geleneksel olarak sürdürdüğü Sirkeci’deki mağazacılık deneyimini tüm yurda yaymak için 1999 yılından beri modern mağazacılıkta atılımlar yapmıştır. Bu anlamda;  Ümraniye Carrefour, İzmir Çiğli Kipa, İzmir Forum Bornova, İzmir Balçova Kipa, Bursa Carrefoursa, Beylikdüzü Migros, Ataşehir Migros, Levent Metrocity,Suadiye Bağdat Caddesi, Maltepe Carrefour ve son olarak da Acarkent Coliseum Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasının açılışıyla 12. şubesini okurlarıyla buluşturmuştur.
          Gelecek günlerde, Türkiye’nin farklı noktalarında açmayı düşündüğümüz yeni mağazalarla çok daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflemekteyiz.     

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları