Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mağaza Satış Danışmanı

Sakarya
  • 30.01.2014
  • 50 - 100

İş Tanımı

Ada Avm şubemizde görev alıcak tercihen nebim wınner programına hakim satış danışmanları alınacaktır

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Aydın - Nazilli, Sakarya, Bilecik, Bursa, Yalova, Eskişehir, Manisa, Balıkesir
Dün
Sakarya - Serdivan
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Sakarya
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Balıkesir, Manisa, Muğla, Kocaeli - Gebze, Aydın, Aydın - Nazilli, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Bursa, Yalova, Sakarya, Eskişehir
Dün
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Arkadaşını Tavsiye Et uygulaması kapsamında Finansbank A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BÜCÜRÜK TEKSTİL SAN.TİC.AŞ.

Kenan ve Rafet Ünal kardeşler tarafından 1995 yılında 25 m2’lik bir mağaza ile İstanbul Yeşildirek’te kurulan Bücürük, Şubat 2011’de İrlanda merkezli özel sermaye fonu Kerten ile ortaklık kurarak önce Türkiye, ardından da diğer Dünya ülkelerinde lider çocuk giyim markası olmak üzere çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Bücürük, günümüz itibari ile İstanbul-Beylikdüzü’nde 10 Bin m2 kapalı alanlı merkez binasına sahiptir. Bu merkez binasında Üretim, Tasarım, Planlama ve Lojistik faaliyetlerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışı olmak üzere iki showroom’unda Dünya ve yurt genelindeki satış noktalarına hizmet vermektedir. Ayrıca Merter’de 450 m2’lik toptan satış showroom’uyla yine Dünya ve yurt genelinde corner satış noktalarına ulaşmaktadır. Bücürük, merkezine ait tüm birimlerinde 400’e yakın çalışana sahiptir. Türkiye’de kendine ait 50 mağaza, 300’ü aşkın bayi, Dünya ülkelerinde 80‘i aşkın corner satış noktası dışında e-shop sitesi aracılığıyla da Bücürük, kendi bünyesinde hazırladığı yıllık 4 milyondan fazla ürünü nihai tüketicisine ulaştırmayı başarmaktadır.

Bücürük, 2011 yılında gerçekleştirdiği ortaklıktan güç alarak ilk hedefini 2013 yılı sonuna kadar kendine ait mağaza sayısını 80, merkezi olarak takip edeceği franchise sayısını 75, bu yıl çalışmalarına başladığı yurt dışı mağaza sayısını 50, ayrıca Türkiye ve Dünya ülkelerindeki corner satış noktalarından oluşan bayilerinin sayısını 500’e çıkartmayı planlamaktadır.

Bücürük; GOST, ISO 9001/2008 ve DISNEY Sertifikalarına sahip olup, Birleşmiş Markalar Derneği, İhracatçılar Birliği, Merter Sanayi ve İşadamları Derneği ve de Trabzon Bürokrat ve İşadamları Derneği derneklerine üyedir.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları