Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Özel Güvenlik Görevlisi

Antalya, Antalya Manavgat
  • 19.03.2014
  • 200 - 500

Aranan Nitelikler

Manavgat bölgesinde bulunan otellerimizde görevlendirilmek üzere Güvenlik Görevlisi aramaktayız.

 

*En az lise mezunu olan,

 

*Özel Güvenlik sertifikasına sahip,

 

*Otelcilik sektöründe en az 2 yıl deneyimi olan,

 

*İngilizce yabancı dil bilgisi iyi derecede olan,

 

*İnsan ilişkilerinde başarılı,dikkatli, ikna becerisi yüksek olan,

 

*Dış görünüşüne özen gösteren,diksiyonu düzgün,

 

*Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış olan,

 

*Manavgat ve çevresinde ikamet eden yada edebilecek 

Çalışma arkadaşları aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ROYAL HOLİDAY PALACE HOTEL
Antalya - Aksu
Bugün
BAŞVUR
Arcanus Hotels Sorgun
Antalya - Manavgat
Son 1 Ay
BAŞVUR
Trendy Lara
Antalya - Aksu
12.02.2024
BAŞVUR
Trendy Aspendos Beach
Antalya - Manavgat
26.01.2024
BAŞVUR
Özel Olimpos Hastanesi
Antalya - Konyaaltı
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EMİR HOTELS

Emir Hotels Saygıdeğer Yönetim Kurulu Başkanı, Merhum Sayın Arslan Zeki Demirci 1987 yılında memleketi Zonguldak’tan gelerek 70 odalık Karaelmas Hotel’ini kiraladı ve oğlu Ahmet Demirci ile turizm yolculuğuna başlamış oldu. 1989 yılında Emirhan Hotel’in yapılması ile bugün dünya standartlarının üzerinde bir zincir markasının ilk adımları atılmış oldu. 1993 yılında Emirhan Side Güneşi ve Emirhan Hotel ile toplam 187 odaya ulaşılmış olup, turizm sektöründe kaliteli hizmet anlayışının başlangıcı devam ettirilmiştir.

2000 yılının ilk dönemlerinde kiralanan tesislerle turizmde sektörün lideri olmayı hedefleyen Emir Hotels 2002 yılında temellerini attığı ve 2004 yılında açılışını yaptığı 243 odalı Xanthe Resort & Spa’yı bünyesine katmış ve bu büyüme yolculuğu 2009 yılında hizmete giren 236 odalı Sensimar Side Resort & Spa tesisiyle ivme kazanmıştır.

2012 yılında hayatını kaybeden Merhum Arslan Zeki Demirci bayrağı daha ileriye taşımak adına oğlu Emir Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Demirci’ye, torunu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu Başkanı Zeki Emir Demirci’ye, kızı Yönetim Kurulu Üyesi Demet Demirci’ye ve eşi Yönetim Kurulu Üyesi Güler Demirci’ye devretti.

Emir Hotels, dünyanın lider tur operatörü TUI’nin üst segment konsepti olan Sensimar Side Resort & Spa tesisi ile ve son olarak bölgeye farklı bir kalite anlayışı katan ve hemen ilk aylarında bölgenin gözdesi olan 374 odalı The Sense De Luxe tesisinin 2014 yılında hizmete sunması ile 2000 yatak ile bölgenin lokomotif otel zincir markası olmayı sürdürmektedir.

Ayrıca Xanthe Resort & Spa tesisi bünyesinde yer alan 50m2’lik tam olimpik ısıtmalı yüzme havuzu ve otellere 800m mesafede bulunan 10 adet futbol sahasının bulunduğu spor kompleksi ile spor turizminin öncüsü olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Emir Hotels bölge spor turizminin yaklaşık 3/1 oranında konaklamasını da kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir.

Sürekli misafir memnuniyeti felsefesini kendisine model olarak benimseyen, profesyonel yönetimi, yaratıcı fikirleri, disiplinli ve sistemli çalışması, genç ve dinamik kadrosu ile Türk misafirperverliğine uygun çalışma ilkesi, Türk ekonomisine katkıda bulunması, çalışanların katılımı ve onlardan aldığı güç ile Emir Hotels Ailesi, Merhum Arslan Zeki Demirci’nin vizyonu ve misyonu ışığında kalite ve güven ile anılması hedef edinmiştir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları