Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik Bakım Elemanı

Kırklareli, Tekirdağ
  • 20.03.2014
  • 100 - 200

İş Tanımı

Soyak Holding kuruluşlarından birisi olan Traçim Çimento Fabrikası, Kırklareli’nin Vize ilçesinde 300 bin metrekarelik alanda 2008 yılından bu güne yıllık 2 milyon ton kapasite ile  çimento üretimi yapmaktadır.

 

Fabrikamız Enerji Müdürlüğü kadrosunda görevlendirilmek üzere;

Aranan Nitelikler

  • Mesleki Liselerin veya Meslek Yüksek Okullarının elektrik bölümlerinden mezun,
  • Elektrik bakım alanında deneyimli,
  • Vardiyalı çalışabilecek,
  • Lüleburgaz, Saray/Tekirdağ bölgesinde ikamet eden / edebilecek,
  • Askerlik görevini tamamlamış,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DALBAY TAŞ İMALATI SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Kırklareli - Merkez
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Tanrıverdi A.Ş.
Tekirdağ - Çorlu
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Tekirdağ - Muratlı
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
18.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SOYAK YAPI

Soyak Holding

Soyak Topluluğu, gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm olmak üzere dört sektörde faaliyet göstermektedir.

Soyak Topluluğu, faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde lider olmak, çevreye ve toplum değerlerine saygılı çalışmalarla sürdürülebilir gelişmeye ve daha iyi bir geleceğe katkıda bulunmak olarak belirlediği kurumsal stratejisinden yola çıkarak, ulusal ve uluslararası boyutlarda edinmiş olduğu güvenilir ve istikrarlı yapısından taviz vermeden kalıcı hizmetler vermeye devam etmektedir.
Soyak Topluluğu'nun 2008 yılı ilk 6 aylık dönemi itibariyla rakamsal büyüklüklerine baktığımızda, aktif büyüklüğü 1 milyar 200 milyon TL özkaynakları ise 302 milyon TL'dir. Soyak Topluluğu şirketlerinin rakamsal büyüklüklerinin yanısıra, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alarak kurumsal yönetişim ilkelerine dayanan bir yönetim yaklaşımı vardır. Bu yaklaşım; sadece maddi kazanımlarla değil, bütün toplumun yararlandığı ve yararlanacağı sosyal sorumluluk anlayışı ile değer kazanmakta ve gelişmektedir. Bu kapsamda, yeni nesillere bilinçli bir yaşam anlayışını aktarmak amacıyla özellikle eğitim ve çevre alanında yoğunlaşan toplumsal sorumluluk projeleri hayata geçirilmektedir.

14 şirketi ve yaklaşık 1500 çalışanı ile Soyak Topluluğu, dinamik insan kaynağı ve teknolojik altyapısıyla marka değeri oluşturulması ve müşteri sadakati yaratılmasına odaklanmıştır. Sahip olduğu şirketlerle, uluslararası bir kurum olma vizyonuna sahip olarak gelişimini istikrarlı çalışmalarla sürdürmektedir.
Soyak Topluluğu, faaliyet gösterdiği sektörlerdeki bilgi birikimi ve öncü yatırımlarıyla, diğer sektör oyuncularına örnek olmaya devam etmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları