Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Export Sales Specialist

İstanbul Anadolu Yakası
  • 24.03.2014
  • 100 - 200

İş Tanımı

Türkiye’nin ilk ve kurulduğu dönemde tek kontinü elektrogalvaniz sac kaplama hattıyla 1998 yılında faaliyetlerine başlayan Bekap Metal,  elektrogalvaniz hatlarının yanı sıra yassı çelik dilme hattı ve boy kesme hatlarını da devreye alarak çelik servis merkezi hizmetlerini sürdürmüştür. 2006 yılından bu yana enerjisini endüstriyel paketleme sistemleri ve çelik ambalaj ürünlerine yönlendiren Bekap Metal bugün Türkiye’nin en büyük çelik ambalaj çemberi üreticisi konumundadır.  Uluslararası normlarda yüksek mukavemetli, yüksek uzamalı ve lashing çemberi(USLM çember)üretiminde Türkiye’de tek olup dünyadaki rakiplerinin üretim gamında bulunan tüm ürün çeşitlerini üreterek 60 ülkeye ihracat yapan Bekap dünyanın da sayılı çelik çember üreticileri arasında yerini almıştır. DOSB’nde 30.000m2 alanda kurulu tesisinde Avrupa’nın en yeni ve en yüksek teknolojiye sahip üretim hatlarında uluslararası kalite, iş sağlığı &güvenliği  ve çevre politikalarına uygun olarak ürettiği çelik ambalaj çemberleri kullanıldığı ürünlere değer katmaya devam etmektedir. Almanya’da bulunan deposu, ofisi ve ekibi ile de Avrupa ülkelerindeki ihtiyaçlarına yerinde hizmet vermektedir.

Aranan Nitelikler


For our company having operations in Metal Industry/Steel Strap, we are looking for Export Sales Specialist  to join our team in Kartal/İstanbul


*University Graduate

*Having Minimum 3 years of experience (preferably experience in metal industry or steel strap industry)

*Fluency in written and spoken English

*Strong organizational and communication skills.

*Dynamic, results oriented, responsible and reliable. 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
DBA YAZILIM DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ALPRESS KALIPÇILIK DANIŞMANLIK ITH. IHR. SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ELEKTROTEKNİK KLİMA SAN. ve TİC A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BEKAP METAL

Türkiye’nin ilk ve kurulduğu dönemde tek kontinü elektrogalvaniz sac kaplama hattıyla 1998 yılında faaliyetlerine başlayan Bekap Metal, elektrogalvaniz hatlarının yanı sıra yassı çelik dilme hattı ve boy kesme hatlarını da devreye alarak çelik servis merkezi hizmetlerini sürdürmüştür. 2006 yılından bu yana enerjisini endüstriyel paketleme sistemleri ve çelik ambalaj ürünlerine yönlendiren Bekap Metal bugün Türkiye’nin en büyük çelik ambalaj çemberi üreticisi konumundadır. Uluslararası normlarda yüksek mukavemetli, yüksek uzamalı ve lashing çemberi(USLM çember)üretiminde Türkiye’de tek olup dünyadaki rakiplerinin üretim gamında bulunan tüm ürün çeşitlerini üreterek 60 ülkeye ihracat yapan Bekap dünyanın da sayılı çelik çember üreticileri arasında yerini almıştır. DOSB’nde 30.000m2 alanda kurulu tesisinde Avrupa’nın en yeni ve en yüksek teknolojiye sahip üretim hatlarında uluslararası kalite, iş sağlığı &güvenliği ve çevre politikalarına uygun olarak ürettiği çelik ambalaj çemberleri kullanıldığı ürünlere değer katmaya devam etmektedir. Almanya’da bulunan deposu, ofisi ve ekibi ile de Avrupa ülkelerindeki ihtiyaçlarına yerinde hizmet vermektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları