Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Lojistik Operasyon Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 25.03.2014
  • 20 - 50

İş Tanımı

ULUSLARARASI NAKLİYE OPERASYON ELEMANI Uluslararası  ev eşyası ve zati eşya, evcil hayvan taşımacılığı ve lojistik alanında faaliyet gösteren firmamızın merkez ofisinde görevlendirilmek üzere: deniz, hava, kara operasyonun gereklerini yerine getirmek için yetiştirilmek üzere uluslararası nakliye  operasyon elemanını aramaktayız.

1993 yılından beri bünyelerinde Yabancı personel (EXPAT) çalıştıran Uluslararası firmaların ilgili bölümlerine ve İnsan kaynakları departmanlarının, yabancı personel ile ilgili oluşan A-Z ye tüm RELOKASYON (Relocation) süreçlerinde ve Türkiye’ye gelen veya giden yabancı uyruklu kişi ve Ailelerin, Uluslararası ev eşyalarının ve evcil hayvanlarının  nakliyesi (Removal) ve Yabancı yöneticilerin relokasyon, çalışma, oturum izinleri hizmetleri, Ailelere yabancı dadı istihdamı ve Danışmanlığı konusunda çözüm ortaklığında bulunmaktadır. Uluslararası şirketler ve buna bağlı yabancı kişilerle çalışan firmamızda istihdam ettirilecektir. Yurt dışında yıllardan beri var olan ancak Türkiye’de çok fazla örneği olmayan ilgili iş kolu ile alakalı olarak, firmamız web sayfasının incelenmesi (özellikle hizmetler bölümü) Google’da “9ekim”, “Relocation“, “movers”, “UK Relocation Services”, İPATA kelimelerinin aratılarak ilgili meslek grubunun incelenmesinin adaylara fikir ve bilgi verebileceğiniz düşünmekteyiz.

 

Websitelerimiz:

Ana websitemsiz: www.9ekim.com

İstihdam edilecek bölüm siteleri: www.turkeymoving.com, www.evcilhayvantasima.net, www.pettransportationturkey.com

 

Çalışılacak işyeri BEYLİKDÜZÜ ofimiz olup Beylikdüzü ofisimizde toplamda 6 kişilik bir kadro ile hizmette bulunmaktayız. Ayrıntılar için web sitemizi ziyaret edebilirisiniz

Çok İyi derecede İngilizce konuşma ve yazma bilgisini kullanabilen İstanbul Avrupa yakası BEYLİKDÜZÜ lokasyonuna yakın ikamet eden Takım çalışmasına uygun Etkin iletişim kurabilen, insan ilişkileri iyi olan özellikle İngilizce dilinde iletişimi iyi olan Erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış/muaf Lise veya Üniversite Mezunu

Aranan Nitelikler

 İş tanımı:

Yurtdışından Türkiye’ye ev ve zati eşyası nakliyesi, uluslararası evcil hayvan nakliyesi ve lojistik işlemleri konusunda kapıdan kapıya hizmet veren firmamızda yurtdışı acente networklerimizle koordineli olarak çalışıp, müşterilerle iletişimde olup, Türkiye içerisinde gümrük, nakliye kordinesini saglayip ,teklif alinmasi ve verilmesi , diğer işlemleri takip edecek yetiştirilmek üzere iyi derecede İngilizce bilen takım arkadaşı aramaktayız.

 

Deneme süresi: 1-2 ay

 

SSK+ Yemek ilerleyen dönemde performansa bagli prim

 

* Akıcı konuşma ve problem çözme becerisine sahip,* Çalışkan, tertipli. Planlama becerisi gelişmiş ve sistemli çalışan,*  iyi veya çok iyi derecede İngilizce bilen (ikinci dil tercih sebebi olup ingilizce mulakat yapilacaktir.)* İkna kabiliyeti yüksek ve kurum kimliğini temsil edebilecek, * Ekip Çalışmasına Yatkın, * İnsan ilişkilerinde ve yabancı kültürlerle iletişimde başarılı,

* 20 - 40 yaş arasında, * Diksiyonu düzgün, eli yüzü düzgün, özgüveni yüksek,* Disiplinli, sonuç odaklı çalışma becerisine sahip,* Aktif çalışmayı seven, hırslı, farklı kültürdeki yabancılarla iyi diyalog kurabilecek.

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir
Bugün
BAŞVUR
AVM LOJİSTİK TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Mall of İstanbul AVM
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DİGİSAT TEKN.PAZ.İHR.İTH.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
NTG ULUSLARARASI LOJİSTİK A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar, İstanbul Avrupa Yakası
19.03.2024
BAŞVUR
HS GLOBAL YATIRIMLAR VE METAL SAN. TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İPEKYOLU KUYUMCULUK
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
Biltur Catering ve Gıda A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
14.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

9ekim Group Relocation &Lojistik Movers Ltd Şti

9ekim Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi adıyla 1993 yılında faaliyete geçen firmamız, özellikle dış ticaret alanında hizmet veren firmalara ithalat-ihracat işlemlerinin ilgili prosedürleri ve mevzuatı ile ilgili hizmetleri hızlı ve güvenilir şekilde sunmayı ilke edinmiştir. 9ekim Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi adıyla 1993 yılında faaliyete geçen firmamız, özellikle dış ticaret alanında hizmet veren firmalara ithalat-ihracat işlemlerinin ilgili prosedürleri ve mevzuatı ile ilgili hizmetleri hızlı ve güvenilir şekilde sunmayı ilke edinmiştir.

1996 yılında ticari gümrükleme faaliyetlerine son verip, lisans sahibi bir gümrük müşavirlik firması olarak edindiği deneyim ve uzmanlığı Türkiye'ye geçici olarak gelen yabancıların ya da Türkiye'den ayrılan yabancı personelin, taşınma ve yeniden yerleşme ( relocation – yabancıya ) sırasında duydukları özel gümrükleme işlemlerinde kullanmaya başlamıştır. O günden bu yana edindiği deneyimin gücüyle bugün relokasyon alanında Türkiye'nin yetkili tek firması olarak hizmet vermektedir. Firmamız 1995 yılından beri T.C. Gümrük Müsteşarlığı'nın izni ve denetimi ile faaliyet gösteren İstanbul Gümrük Müşavirliği Derneği üyesidir. Yabancı personel lojistiği konusunda Türkiye'de ihtisas sahibi ve lisanslı, ISO9001 kalite uygunluk belgesine sahip tek müşavirlik firması olduğumuzu vurgulamayı gerekli buluyoruz çünkü bu bizi sadece uzman değil aynı zamanda güvenilir kılıyor. 9ekim Şirketler Grubu hizmet standartları ISO9001 belgesi ile kalite güvencesi altına alınmıştır.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları