Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Unlu Mamüller Ustası

İstanbul Anadolu Yakası
  • 19.06.2014
  • 0 - 20

İş Tanımı

Unlu Mamüller İmalatı yapan Fabrikamıza; Çekmeköy, Sancaktepe, Ümraniye, Kartal güzergahlarında ikamet eden,

Aranan Nitelikler

• Unlu Mamüller imalatı konusunda en az 5 yıl deneyimli,
• Takım çalışmasına uyumlu,
• Kişisel bakımına özen gösteren,
• Konsantrasyonu yüksek,
• İnsan ilişkileri kuvvetli,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş, İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer, İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AYDINLAR GIDA PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Dilaver Pastaneleri;1981 yılından günümüze, kaliteli ürün,kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetine dayanan ilkesinden ödün vermeden gelmiştir. 1981 yılında Baklava Börek imalathanesini açarak sektöre giren Dilaver AKKOYUN,1983 yılında şişli Pangaaltın da şehitoğlu baklavalarını kurmuştur.
1992 yılında, İstanbul'un Anadolu yakasına geçilerek bugünkü Dilaver Pastanelerinin merkezi kurulmuştur. Burada da gösterilmiş olan başarıdan ve müşterilerin yoğun talebinden dolayı;1996 yılında Ümraniye Çarşı'ya da 2.şube açılmıştır. 2006 yılına gelindiğinde Dilaver Pastaneleri en büyük yatırımın işe yapılan yatırım olduğu bilinciyle de mevcut şubelerini dekore etmiş ve yeni bir vizyon kazanmıştır.
2007 yılında Ümraniye Ihlamurkuyu'ya 3.şubesini açmıştır.şuan; Dilaver Pasta ve Cafe olarak faaliyetine devam etmektedir.
ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi standardı ıle yasal zorunlulukları da gözeterek ulusal ve uluslar arası platformlarda süreklı gelişmeyi ve büyümeyi, yeni kitlelere ulaşmayı amaç edinmiştir. Dilaver AKKOYUN; kaliteyi, hizmetin en iyisini bozmadan Allah'ın izni müşterilerinin de talebi doğrultusunda ,yeni şubelerin devamının olacağını ve bu lezzeti daha fazla insana ulaştıracağını belirtmektedir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları