Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
  • 17.04.2014
  • 0 - 20 başvuru

İş Tanımı

Şirket / İş Tanımı

Çorlu Şifa Hastanesi, Gelişim sürecini 2006 yılında Çorlu’da faaliyete kazandırmış olduğu Deva Diyaliz Merkezi ve 2007 yılında Tekirdağ’da açmış olduğu Şifa Görüntüleme Merkezi ile devam ettirmiştir.

Çorlu Şifa Hastanesi, bünyesinde bulundurduğu diğer branşların yanında bugün Kalp ve Damar Cerrahisi, Girişimsel Kardiyoloji ve Hemodiyaliz gibi çok özel branşlarda da ilerlemeler kaydetmiştir.

Çorlu Şifa Hastanesi, kendini kanıtlamış 41 uzman hekimi, Konusunda uzman 80 hemşiresi, yardımcı sağlık personeli, profesyonel bilgi birikimi ve deneyimi ile etik değerlerden ayrılmayan yönetici kadrosu, takım ruhu bilincindeki toplam 334 kişilik bir ekip ile hizmet vermektedir.

Çorlu Şifa Hastanesi, bölgenin güvenini kazanmış tecrübenin bilgi ile buluştuğu sağlam bir temelle insan hayatını her şeyden önce tutan, vicdani etik ve ilkelere bağlı, hasta haklarına saygılı, hastaların memnuniyetine odaklı tedavi edici uygulamalar yanında koruyucu sağlık çalışmalarını da kapsayan yüksek kalitede sağlık hizmetini din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin sunan ilkeli ve sağduyulu bir hastanedir.

Çorlu Şifa Hastanesi, özel bir kurum olmasına rağmen sadece belirli bir kesime hizmet vermek yerine kamu ile yapmış olduğu anlaşmalarla toplumun tüm kesimlerine hitap etmektedir.

Çorlu Şifa Hastanesi, teknolojik altyapısı, deneyimli uzman kadrolarıyla bölge insanına en iyi hizmeti sunmaya devam edecektir.

Aranan Nitelikler

Tam zamanlı çalışabilecek, 

  • Hasta memnuniyetine önem veren,
  • İletişimi kuvvetli ve güler yüzlü, 
  • Mesleği ile ilgili bilimsel gelişmeleri takip eden,

          DAHİLİYE VE İÇ HASTALIKLARI UZMANI ARANMAKTADIR.

Özet Bilgiler

PAYLAŞ

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
BENZER TÜM İLANLAR