Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik Elektronik Teknikeri

  • 8.04.2014
  • 20 - 50

İş Tanımı

Gebze Organize Sanayi Bölgesinde kurulu, Bakır alaşımı OEM parçaların Sıcak Dövme ve Talaşlı İmalatını yapan, kendi bünyesinde mühendislik, kalıphane, takımhane, sıcak dövme, talaşlı imalat proseslerini barındıran, ürünlerinin %98'ini Avrupa ve Amerika'daki konusunda lider firmalara ihraç eden, her yıl ilk 600 ihracatçı firma listesine giren şirketimizde görevlendirilmek üzere,

 

  • Elektrik projesi çizimi,
  • PLC programlama,
  • Makine arızalarında bakım ekibine destek olma,

 

çalışmalarında yer alacak, aşağıda nitelikleri belirtilen Elektrik Elektronik Teknikeri arıyoruz.

 

Aranan Nitelikler

  • Teknik Lise veya Meslek Yüksekokulların Elektrik, Elektronik bölümlerinden mezun,
  • PLC (Beckoff-Siemens) bilgi ve tecrübesi olan,
  • CNC (Fanuc-Siemens) işletim sisteminde tecrübeli,
  • Robotlu otomasyon projelerinde görev almış,
  • Takım çalışmasına yatkın, yenileklere açık, 
  • 35 yaşını aşmamış,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış,
  • İstanbul (Anadolu), Kocaeli - Gebze bölgesinde ikamet eden.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Antalya, Gaziantep, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
Koltek Müşavirlik A.Ş.
Kocaeli, Sakarya
Bugün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, Sakarya, Kocaeli
Bugün
BAŞVUR
Kocaeli
Dün
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
Kocaeli - Gebze, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
18.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TORUN BAKIR A.Ş.

TORUN BAKIR ALAŞIMLARI METAL SAN. VE TİC. A.Ş.

TORUN BAKIR, 2000 yılında yan sanayici olarak, ilgili sektörlerdeki tüm kuruluşlara, kendisine temin edilen çizimler dahilinde, Sıcak Dövme & İşlenmiş Pirinç, tedarik ve ilgili hizmetlerini vermek amacıyla kurulmuş bir firmadır.


Firmanın Uzman kadrosu, marka bazlı standart ürün listesi bulunmadan, Test Ekipmanları, Akış Kontrol, Tıbbi Uygulamalar, Yangın & Güvenlik, Otomotiv, Soğutma ve Isıtma gibi, parça talepleri her geçen gün artan, değişik sektörlerden müşterilerine hizmet vermek için, yoğun tempoda çalışmalarını sürdürmektedir. Satışının % 98’i ihracat olan firmanın müşteri Portföyünde, büyük bir kısmı Avrupa’da yerleşik ve tanınmış, birçok büyük çaplı firmalar bulunmaktadır.


Ticari politikalarımız, müşterilerimiz ile olan ilişkilerimizin, iş ve çözüm ortaklığı şeklinde geliştirilmesi ve sürdürülmesi üzerine kurulmuştur. Bu politikalar kapsamında, müşteri adına emniyet stok bulundurmak ve belirlenen fiyatın uzun süre değiştirilmemesi gibi destekleyici faaliyetlerimizin yanısıra, Müşterilerimize yakınlık ve kısa sürede çözüm sunabilmek amacıyla, Avrupa’nın kalbi sayılabilecek Stuttgart / Almanya’da satış ofisimiz bulunmaktadır.


Müşterilerimize yaptığımız düzenli ziyaretlerimiz ile iki yönlü karlı ve uzun vadeli işbirliklerinin oluşturulması hedeflenmiştir. Teknoloji yenileme bazlı olarak geliştirdiğimiz üretimimizi, hızla değişen ve artan müşteri isteklerine, esnek bir yapı ile acil cevap verebilmemiz ve değişmez iyi kalitede sürekli ürün imal edebilmemiz için, yeni yatırımlar yapmak bir zorunluluktur ve bu bizim temel prensibimizdir.


Üretimin adetsel artışı, malzeme temininde kolaylık ve daha büyük bir organizasyon yapısı için, Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) içindeki yeni fabrikamıza Kasım 2007 yılında taşındık.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları