Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

VARDİYA MÜHENDİSİ

Sakarya
  • 18.04.2014
  • 100 - 200

İş Tanımı

Sorumlu olduğu üretim kadrosunu yönetebilecek, planlama verileri doğrultusunda üretimi gerçekleştirecek.

Aranan Nitelikler

1978 yılında kurulmuş olan ŞENPİLİÇ , Türkiye genelinde geniş dağıtım ağı ve yaklaşık 2500 çalışanı ile büyümesini sürdürmektedir. Şenpiliç , Türkiye Sanayi Kuruluşları listesinde ilk 100 içinde yer almaktadır. Türkiye'de tavukçuluk sektörünün lider kuruluşlarından olan firmamızın,

SAKARYA İLİNDE BULUNAN YEM FABRİKAMIZ İÇİN;


* Üniversitelerin Ziraat veya Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun,

* Tercihen Yem Fabrikası tecrübesi olan, 

* Planlama verileri doğrultusunda üretimi gerçekleştirecek,

* Vardiyalı sistemde çalışabilecek,

* Askerlik görevini tamamlamış,

* 35 yaşını aşmamış,

* Sakarya'da ikamet eden

   'Vardiya Mühendisi' aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ELVAN GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sakarya - Arifiye
Bugün
Sakarya - Hendek
23.02.2024
BAŞVUR
Sakarya - Hendek
23.02.2024
BAŞVUR
Sakarya - Hendek
23.02.2024
BAŞVUR
Koltek Müşavirlik A.Ş.
Kocaeli, Sakarya
Bugün
Koltek Müşavirlik A.Ş.
Kocaeli, Sakarya
Bugün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Bursa, Yalova, Eskişehir, Manisa, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
2K WELDING
Sakarya - Erenler
20.02.2024
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
30.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Şenpiliç Gıda San.A.ş


 


Önce “Gıda Güvenliği”

Şenpiliç için “gıda güvenliği” her şeyden önce gelir. Bu sebeple, kurulduğu ilk günden itibaren her geçen gün gelişen yeni üretim teknolojilerine yatırım yaparak, üretimden dağıtıma tüm süreçlerde tüketicilerine “sağlıklı ve güvenilir beyaz et” sunmaya özen göstermektedir. Üretimin, damızlık çiftliklerinden başlayıp, son tüketiciye ulaşana kadar geçen bütün aşamalarında her zaman aynı titizlik ve disiplin gösterilmektedir.

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi şartlarında üretim yapan Şenpiliç Söğütlü Kesimhanesi; Avrupa Birliği’ne İhracat Yapabilecek Tesis Ön İzin Sertifikası’yla birlikte, TSE 'den HACCP 13001 Belgesi alan “Türkiye'deki ilk piliç kesimhanesi”dir.

Şenpiliç tesislerinde Avrupa Birliği standartlarında teknolojik ve hijyenik koşullarda üretilen piliç eti ürünlerinin tamamının satışı da tüm Türkiye’de Şenpiliç’in kendi dağıtım kanallarıyla gerçekleştirilmektedir.

Tüm operasyonunu profesyonel kadrosuyla İstanbul’da bulunan genel müdürlüğünden yürüten Şenpiliç'in, genel merkez dahil 3’ü İstanbul’da, 2’si İzmir’de olmak üzere Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Karabük, Konya, İzmit, Lüleburgaz, Muğla ve Samsun'da Bölge Müdürlükleri bulunmaktadır.

Türkiye ve yakın coğrafyada “lider piliç markası” olma vizyonu ile çalışmalarına son hızla devam eden Şenpiliç’in misyonu ise; lezzetli olduğu kadar “kaliteli ve sağlıklı” ürünlerle tüketicilerin doğru beslenmesine katkıda bulunmak, sürdürülebilirlik anlayışıyla faaliyetlerini çevreye duyarlı olarak sürdürmek ve tüm paydaşları için “iyi bir iş ortağı” olmaktır.
 

Türkiye’nin “en büyük ilk 100 sanayi kuruluşu” içinde yer alan Şenpiliç; güçlü sermaye yapısı, 35 yıla yakın deneyimi ve her biri alanında ihtisas sahibi yaklaşık 2.000 kişilik uzman kadrosuyla Türkiye beyaz et sektörünün en güçlü ve saygın kurumlarından biridir.

1978 yılında mütevazı bir broiler çiftliği ile faaliyetlerine başlayan Şenpiliç bugün;
• 24 damızlık çiftlik,
• 2 kuluçkahane,
• 2 yem fabrikası,
•en ileri teknoloji ile donatılmış Söğütlü Kesimhanesi ile “Türkiye’nin en büyük ilk üç entegre tavuk eti üreticisi” arasında yer almaktadır.

Yılda 109.8 milyon adet piliç üretim kapasitesine sahip Şenpiliç, şu anda tevsii yatırımında olan ve 2014 yılının başında faaliyetlerine başlayacak Ali Fuat Paşa Kesimhanesi ile üretim kapasitesini yılda 170 milyon adet pilice yükseltmeyi hedeflemektedir. Kaliteden ödün vermeden tüketici memnuniyetini sürekli kılmayı temel ilke edinen Şenpiliç’in Sakarya’da bulunan üretim tesisleri ise yıllık 205 bin ton piliç eti üretim kapasitesine sahiptir.  
  

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları