Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni

Muğla
  • 18.04.2014
  • 100 - 200

İş Tanımı

Türkiye’de Türk ismini taşımaya hak kazanan tek özel eğitim kurumu olmanın yanı sıra, vakıf okulları hariç Türkiye’nin en eski özel koleji olma özelliğini de taşıyan, aynı zamanda yalnız İzmir’in değil Türkiye’nin köklü ve lider özel öğretim kurumlarından birisi olan İzmir Özel Türk Koleji'nin Marmaris Kampüsüne aşağıdaki özelliklere sahip "Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni" arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • Eğitim Fakültelerinin Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümlerinden mezun ya da bu alanda pedagojik formasyonu olan,
  • En az 2 yıl deneyimli,
  • Alanında yeterli bilgi birikimine sahip, yeniliklere açık ve kendini geliştirmeye önem veren,
  • Çağdaş eğitim yöntem ve teknolojilerini kullanabilen,
  • İletişim gücü yüksek,
  • Askerlikle ilişiği bulunmayan, bay,
  • Tercihen özel okul tecrübesi olan,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
Muğla - Bodrum
Bugün
ORTACA FİNAL OKULLARI
Muğla - Ortaca
Son 1 Ay
BAŞVUR
Muğla - Bodrum
16.02.2024
Türkiye
27.01.2024
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
Muğla - Marmaris
29.12.2023
EGEBİL EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Muğla, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Mersin(İçel)
15.12.2023
BAŞVUR
BİLNET EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
Muğla - Bodrum
23.11.2023
BAŞVUR
BİLNET EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
Muğla - Bodrum
9.03.2023
BAŞVUR
Grand Azur
Muğla - Marmaris
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TATIŞ EĞİTİM ÖĞRETİM İŞL. TİC VE SAN A.Ş.

İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ

“Anaokulundan Üniversiteye”

İzmir Özel Türk Koleji, Türk Milli Eğitimi’nin duayeni Bahattin TATIŞ'ın üstün çabasıyla 15 Kasım 1950’de kuruldu. Müdürlüğünü kurucusu Bahattin Tatış'ın yaptığı okul, 29 öğrenci ve 14 seçkin öğretmeniyle İzmir Talatpaşa Bulvarı’nda küçük bir binada eğitim ve öğretim hayatına başladı. Bu binanın gelecekte yetersiz kalacağı düşüncesiyle, okul ikinci yıl Göztepe’deki Uşakizâde Köşkü'ne taşındı. 1974 -1975 öğretim yılına kadar Alsancak Şubesi de merkezle birlikte eğitim verdi. Geçen süre içinde İzmir Özel Türk Koleji, köşk binasını kendisine odak noktası seçerek yayılıp gelişti. Bugün yaklaşık 30 bin metrekarelik alana yayılmış bulunan Bahattin Tatış Kampüsü'nde Mithatpaşa Anaokulu, Özel Türk İlkokulu ve Ortaokulu, Özel Türk Anadolu Lisesi ve Özel Türk Fen Lisesi bölümleri, modern binalarında eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Gelen yoğun talep üzerine 2000 – 2001 öğretim yılında Büyükçiğli İlköğretim Şubesi, 2001- 2002 öğretim yılında Bornova ve Alsancak Anaokulları ile 2003 yılında Karşıyaka Yalı Anaokulu faaliyetlerine başladı. Yalı Anaokulu 2008 yılında İTK Büyükçiğli Anaokulu adıyla İTK Büyükçiğli Kampüsü’nde eğitime devam etti ve Eylül 2011’de artan talebi karşılayabilmek için İTK Büyükçiğli Kampüsü’ne yakın yeni bir yerleşkeye taşındı.

Çiğli’de 2006 yılında hizmete giren İTK Büyükçiğli Kampüsü’nde bugün İTK Büyükçiğli İlkokulu ve Ortaokulu ile İTK Büyükçiğli Anadolu Lisesi faaliyet göstermektedir.

2010 yılında Narlıdere Anaokulu’nun açılması ile eğitime kazandırılan anaokulu sayısı beşe ulaştı. 2013-2014 eğitim-öğretim yılında anaokulu, ilkokul ve ortaokulu, Anadolu Lisesi ile İTK’nın İzmir dışındaki ilk kampüsü olarak eğitime başlayan İTK Marmaris Kampüsü’nün ardından Haziran 2013’de temeli atılarak 2014-2015 ders yılında faaliyet geçecek olan İTK Bornova Kampüsü ile İzmir Özel Türk Koleji 4 kampüs, 12 okul ve 6 anaokulunda 63 yıllık eğitim deneyimiyle öğrencilerini yetiştirmeye devam edecektir.

Türkiye’de Türk ismini taşımaya hak kazanan tek özel eğitim kurumu olmanın yanısıra, vakıf okulları hariç Türkiye’nin en eski özel koleji olma özelliğini de taşıyan İzmir Özel Türk Koleji bugün branşlarında uzman eğitici kadrosu, sosyal danışmanları, yöneticileri, binlerce öğrencisi ve on binlerce mezunu ile, yalnız İzmir’in değil Türkiye’nin köklü ve lider özel öğretim kurumlarından biridir.

İzmir Özel Türk Koleji’nin yetiştirdiği on binlerce mezunu arasında devlet adamları, sanatçılar, ordu komutanları, sporcular, işadamları ve akademisyenleri de içeren birçok seçkin isim bulunmaktadır.Ulusal ve uluslararası düzeyde yapılan olimpiyat, proje, kültür, spor ve sanat yarışmalarında her yıl pek çok başarılar elde edilmektedir.

Türk Milli Eğitimi’ne 1950 yılından bu yana hizmet veren Özel Türk İlköğretim Okulu mezunları, her yıl yapılan merkezi ortaöğretim giriş sınavı sonuçlarına göre başta İzmir Özel Türk Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi olmak üzere pek çok Fen ve Anadolu Lisesine kayıtlarını yaptırmaktadırlar. Özel Türk Liselerinden mezun olan öğrenciler yüksek oranlarda ilk tercihleri arasında yer alan üniversitelere yerleşebilmektedirler.

İzmir Özel Türk Koleji, Atatürkçü ilkeler ışığında, çağdaş eğitim ve öğretim yöntemleriyle yeni nesiller yetiştirmeye devam etmektedir.

www.ozelturkkoleji.com

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları