Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Cankurtaran - Lifeguard

Ankara
  • 24.04.2014
  • 20 - 50

İş Tanımı

Açık ve kapalı yüzme havuzunun çalşma saatleri içerisinde gözlemlnmesi, alışılmadık veya tehlikeli durumların tespit edilmesi, konukların kendilerini veya diğer konukları tehlikeye sokacak hareket ve aktivitelerden kaçınmalarının sağlanması. Tesisle ilgili olarak her türlü kural ve prosedürün konuklara aktarılması.Konukların açık veya kapalı havuzu kullandıkları sırada karşılaşabilecekleri her türlü riskli durumun bertaraf edilmesi önceden önlemlerin alınması,otel ve departmanca ve Sağlık Bakanlığınca belirlenmiş olan kural ve prosedürlerin uygulandığından ve sağlandığından emin olunması, havuz temizliğinin ve benzeri her türlü çalışmanın kurallar ve prosedürler içerisinde yapılması.Oluşmuş ya da oluşabilecek her türlü riskli durumun önceden tespit edilmesi, ileride oluşabilecek hasarların ya da riskli durumların önüne geçmek için gerekli bakım ve onarımların yapılabilmesi için teknis servis departmanına bilgi verilmesi.

Misafir ihtiyaçları ve beklentileri veya misafirlerin olumlu-olumsuz her türlü geri bildirimi hakkında üstlerini bilgilendirmek ve rapor vermek. Acil durumlarda, yaralanmalarda gerekli önlemleri almak, üstlerine ve gerekli yerlere bildirimlerde bulunmak. Açık ve kapalı havuz alanında bulunan şezlonglar, sehpalar, oturma grubları ve her türlü malzemenin düzeninin ve bakımının sağlanması, misafirlerin ihtiyaç duyacağı ve otel-departman standartlarınca da belirtilmiş olan havlu vb. malzemelerin konuk ihtiyaçları doğrultusunda sağlanması.

 

Marriott International eşit fırsatlar sunan çok çeşitli istihdamı kapsayan bir kültürün sürdürülmesini taahhüt eden bir işverendir.

Aranan Nitelikler

  • İlk Yardım Sertifikası
  • Federasyon onaylı Yüzme Antrenörlük Belgesi
  • Farklı Kültürden İnsanlarla iletişim kurabilecek
  • Misafir Odaklı
  • Güvenilir
  • İngilizce (Tercih sebebi)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Trendy Verbena Beach
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Point Hotel Ankara
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Kampüs Eğitim Kurumları
Ankara - Yenimahalle
Bugün
BAŞVUR
LÖSEV LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR SAĞLIK ve EĞİTİM VAKFI
Ankara
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara
Bugün
BAŞVUR
MEKTEBİM OKULLARI
Ankara
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR