Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Cnc Programcısı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 28.01.2015
  • 20 - 50

Aranan Nitelikler

-Kalıp Sektöründe en az 3 sene deneyimli,
-En az Meslek-Teknik Lise Mezunu
-Tercihen Meslek Yükske Okulu Mezunu
-Fanuc ve Heidenhain Kontrol Deneyimli,
-Teknik Resim Okumasını bilen,
-Ölçüm aletlerini iyi kullana bilen,
-PowerMill Program bilgisine sahip,
-CNC Torna bilgisi bulunan,
-İstanbulAvrupa yakasında ikamet eden ( Arnavutköy-Hadımköy Tercih nedenidir )
-Takım çalışmasına uyumlu,
-Askerlik Hizmetini tamamlamış Erkek CNC PROGRAMCISI arayışımız bulunmaktadır.
 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ELBİ ULUSLARARASI ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
URAS HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

İLERİ PENCERE KAPI SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

 İLERİ PENCERE KAPI SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, İstanbul Hadımköy'de 50.000m² açık, 36.000m² kapalı alana sahip endüstriyel tesislerinde, pencere ve kapı sistemleri alanında çözümler üretmektedir.1985 yılında kurulan firma, 2002 yılında Vorne markasını oluşturmuş, pencere ve kapı sistemleri sektöründe kısa sürede talep edilen bir marka haline gelmiştir.

Vorne; Çift Açılım, Tek Açılım, Vasistas, Çift Kanat, Paralel Sürme sistemlerinin yanısıra Kilitli İspanyolet ve Gömme Kilitler olmak üzere geniş bir ürün gamına sahiptir. Müşterilerinin beklentilerinin üstünde çözümler üretmeyi hedefleyen Vorne, Ar-Ge ve ürün geliştirme konularında daima yenilikçi olmayı sürdürmektedir.

Ürün kalitesi, müşteri hizmetleri anlayışı ve sektörde hep ilki başarma heyecanı ile projeler geliştiren Vorne, 2007 yılı İhracat Performans ödülü başta olmak üzere hem ulusal hem de uluslararası alanda pek çok ödülün de sahibidir.

Pencere ve Kapı Sistemleri konusunda Türkiye’de lider olan Vorne, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2004 Çevre Kalite Yönetim Sistemi, BS OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini alarak tescillediği kalitesiyle pazarın gelişimine büyük katkı sağlamıştır.

Hedeflerini gerçekleştirme yolunda ‘Takım Anlayışı’ ile hareket eden Vorne, tasarım, üretim ve sunum süreçlerindeki teknolojik gücünü, çalışanlarının dinamizmi ve sürekli gelişimleri ile birleştirerek ‘Dünyada tanınan bir marka’ olma yolunda ilerlemeye devam etmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları