Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ön Düzen Ustası

Balıkesir
  • 3.07.2015
  • 0 - 20

İş Tanımı

Balıkesir'de faaliyet gösteren Citroen yetkili satıcısı İlyas Şen Şirketler Grubu'nda 'Ön Düzen Ustası' olarak görevlendirilmek üzere;

 

  • Lise mezunu,
  • 35 yaşını aşmamış,
  • Alanında en az 5 yıl deneyimli,
  • Planlı ve titiz çalışan,
  • Gerekli teknik bilgiye hakim,
  • Takım çalışması oluşturabilen,
  • İletişimi kuvvetli, Müşteri yönetimi iyi,
  • B sınıfı ehliyeti olan,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış,

 

Sürekli gelişime ve yeniliğe açık dinamik çalışma arkadaşı aramaktayız.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Bursa - Osmangazi
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

İLYAS ŞEN ŞİRKETLER GRUBU

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde doğup 11 yıl gibi çok kısa bir süre içerisinde bugünkü konumuna yükselen İlyas Şen Şirketler Grubu, özellikle ticari araç satışında Türkiye çapında lider konumuna gelmiştir. 
 
     İzmir, Balıkesir, Burhaniye ve Bursa’da BMC bayilikleriyle, Burhaniye’de Massey Ferguson traktörleriyle, binek araç satışında ise Balıkesir’de Honda, Citroen Plazalarıyla otomotiv sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olarak Türkiye pazarında önemli bir yer edinmiştir.

 Otomotivin yanı sıra sigorta, turizm, tarım ve inşaat alanlarında da faaliyet gösteren grup, bünyesinde Şensan, Desil ve Hulde şirketleriyle 3 ilde, 4 merkezde varlığını sürdürmektedir.

   İlyas Şen Şirketler Grubu otomotiv sektöründe pazarının lideri olarak konumunu daha da güçlendirmeyi hedeflerken verdiği hizmetler ve deneyimli kadrosuyla da müşterilerine yüksek değerler sunar.
 

VİZYONUMUZ

    Geçmişten alınan tecrübeye dayanan deneyim,güven ve müşteri memnuniyeti ile teknoloji ve çağın getirdiklerini harmanlayarak değişime uyum gösteren yapısıyla İlyas Şen Şirketler Grubu Türkiye çapında bilinen bir holding haline gelmeyi hedeflemektedir.


MİSYONUMUZ

    Otomotiv sektörünün değişken yapısında fiyat ve talep değişimlerini algılayarak,müşteri taleplerine hızlı cevap verebilmek ve prestijli hizmet anlayışı ile en mükemmel hizmeti sunmak.
 

Grup çalışanlarının temel değerleri ;

   İlyas Şen Şirketler Grubu olarak benimsediğimiz gelişime açık yönetim tarzı dahilinde çalışanlarımıza yüklenen en temel değer sorumluluktur.

    İşimize, müşterilerimize, çalıştığımız kuruma gösterdiğimiz saygının ilk adımı olan sorumluluk anlayışı, en iyi sonuca odaklandığımızın da göstergesidir.

    Sürükleyici değerimiz ise tüm çalışanlarımızın “ben” ilkesini unutup “biz” ilkesini benimseyerek düşünmeyi ve bu ilke doğrultusunda çalışmayı kabul etmiş olmasıdır.

    Dürüstlük ve adalet çalışma hayatımızın temel öğeleridir. Değişen pazar koşullarına uyum gösteren, çağı yakalayan, gelişime ve değişime daima açık fikirleri benimseyen yapımızla başarıyı hedefleriz. 
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları