Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mekanik Bakım Elemanı

  • 3.02.2021
  • 100 - 200

İş Tanımı

Firmamız;  
 

   1961 yılında İstanbul’da faaliyetine başlamış ve sürekli sektöründe büyüyerek bugünlere gelmiştir. Yapmış olduğu yatırımlarla 2004 yılında Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesinde çağın ve sektörün gerekliliklerine uygun dizayn edilmiş 20.000 m2 lik yeni üretim tesisine taşınmıştır.
   
   Yıllık 6.000 ton üretim kapasiteli Polipropilen Big-bag sektörüne (Sulzer kumaş, Hortum dokuma kumaş ve Kolon ) ait ürün yelpazesi ile sektöründe sahip olduğu kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları sayesinde her zaman lider firma konumunda olup rakipleri tarafından örnek alınmaktadır.
    
   Yıllık 12.000 ton üretim kapasiteli Polietilen film (Streç, Şirink, Palet Örtüsü, Sera Örtüsü vb. ambalaj ürünleri) Sektöründe üretim konuları içerisinde bulunan tarımsal amaçlı sera örtüleri yıllık kapasitesi 7.500 tona ulaşmış bulunmaktadır. Üretmekte olduğu sera örtülerinde ürün yelpazesi bakımından son teknoloji ve yüksek kalite içeren ürünler ön plana çıkmaktadır. 4.500 ton/yıl kapasiteli Polietilen Shrink kapama filmleri ve Big-bag iç torba üretimleri ile sektöründe önemli bir paya sahip bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler


  • Meslek Yüksek Okulu veya Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri-TornaTesfiye-Makine ve Mekatronik Bölümlerinden Mezun,
  • Mekanik  uygulamalarında pratiği ve tecrübesi olan,
  • Analitik problem çözme yeteneği olan,Mekanik Planlı ve Acil (Arıza) süreçlerini yönetebilecek,
  • Konusunda min. 5 yıl fabrika tecrübesi olan,
  • Yazılı ve sözlü iletişim yeteneği, organizasyon, planlama, takip ve raporlama yönü kuvvetli
  • Tercihen oto ehliyeti olan,
  • Gebze -Çayırova-Darıca-Tuzla  servislerimizin güzergahında oturan,

  • Mekanik Bakım Elemanı aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
Kocaeli - Gebze, Kocaeli
29.02.2024
BAŞVUR
Apleona Tesis Yönetim Hizm. ve Tic.Ltd.Şti.
Kocaeli
Dün
Apleona Tesis Yönetim Hizm. ve Tic.Ltd.Şti.
Kocaeli
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Yalova, Bursa, Bilecik, Sakarya, Eskişehir, Manisa, Balıkesir, Çanakkale, Düzce, Antalya
Dün
Kocaeli - Çayırova
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BİRİKİM OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM HİZ. A.Ş.
Kocaeli
12.03.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
Kocaeli - Gebze, Kocaeli
29.02.2024
BAŞVUR
Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

İNCİ PLASTİK VE JÜT SAN.AŞ

-Firmamız; 1961 yılında İstanbul’da faaliyetine başlamış ve sürekli sektöründe büyüyerek bugünlere gelmiştir. Yapmış olduğu yatırımlarla 2004 yılında Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesinde çağın ve sektörün gerekliliklerine uygun dizayn edilmiş 20.000 m2 lik yeni üretim tesisine taşınmıştır. Yıllık 24.000 ton üretim kapasiteli Polietilen film (shrink palet örtüsü, sera örtüsü vb. ambalaj ürünleri) ve yıllık 6.000 ton üretim kapasiteli Polipropilen Bigbag sektörüne (sulzer kumaş, hortum dokuma kumaş, kolon ve dikiş ipi) ait ürün yelpazesi ile sektöründe sahip olduğu kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları sayesinde her zaman lider firma konumunda olup rakipleri tarafından örnek alınmaktadır.

-Polipropilen Bigbag sektöründe Gıda, İlaç, Kimya ve Tarım sanayilerine hizmet veren firmaların kullandığı bigbag’lere ait kumaş ve diğer bütün aksesuarların tedariğini yurtiçi ve yurtdışı müşterilerine yüksek kalite ve çeşitlilikle sunmaktadır. Geçmişten gelen ve uzun yıllara dayanan bilgi birikimimiz , sektörde tercih edilen, işbirlikçi ve güvenilir bir marka olmamızı sağlamaktadır.

-Polietilen film sektöründe üretim konuları içerisinde bulunan tarımsal amaçlı sera örtüleri yıllık kapasitesi 14.000 tona ulaşmış bulunmaktadır. Üretmekte olduğu sera örtülerinde ürün yelpazesi bakımından son teknoloji ve yüksek kalite içeren ürünler ön plana çıkmaktadır. 10.000 ton/yıl kapasiteli Polietilen Endüstriyel ambalaj filmleri üretimleri ile sektöründe önemli bir paya sahip bulunmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları