Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

CNC İşleme Merkezi Operatörü

İstanbul Avrupa Yakası
  • 3.02.2017
  • 20 - 50

İş Tanımı

Yurtiçi ve yurtdışında, çelik konstrüksiyon proje, imalat ve montaj alanlarında faaliyet gösteren firmamızın Trakya Serbest Bölgedeki Çatalca fabrikasında görevlendirilecek en az 3 yıl deneyimli takım arkadaşları aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

3 Eksen ve 5 Eksen işleme tecrübesi olan, basit program yapabilen, yoğun çalışma temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, pozitif enerji sahibi, dikkatli ve özenli çalışmayı prensip edinmiş, askerliğini bitirmiş, en az 3 yıl deneyimli, mesai yapabilecek, vardiyalı çalışabilen, endüstri meslek lisesi veya lise mezunu

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ELBİ ULUSLARARASI ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
Görsel Reklam Sanayi Ticaret A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
12.02.2024
BAŞVUR
URAS HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

İNOKS ÇELİK VE YAPI SİSTEMLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş.

Şirketimiz; iç ve dış mimari odaklı, yapısal olmayan metal işleme üzerinde çalışmaktadır. İmalatlarda kullanılan malzemeler ağırlıklı olarak paslanmaz çelikten olmakla birlikte siyah çelik ve alüminyum malzemeler de kullanılmaktadır. Kendi fabrikamızda yapılan bu imalatlar, yurt dışındaki çeşitli projeler içindir. 2013 yılında devreye giren ve sürekli gelişim içinde olan fabrikamız, Trakya Serbest Bölgesi'nde yer almaktadır. Makine parkurumuz son teknoloji işleme merkezlerini ve makineleri içermektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları