Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

sekreter

İstanbul Anadolu Yakası
  • 18.03.2014
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Anadolu yakasında bulunan şantiye ofisimizde görevlendirilmek üzere bayan sekreter aramaktayız .

Aranan Nitelikler


Şirketin misyon ve vizyonuna uygun hareket edebilecek,
MS Ofis programlarına hakim,
Disiplinli çalışmayı seven ve sorumluluk sahibi,
Ofis işlemleri, konusunda deneyimli,
Dosyalama ve evrak takibi konusunda deneyimli,
Prezantabl, diksiyonu düzgün, güleryüzlü, dinamik 
Takım çalışmasına yatkın, çalışkan, disiplinli,
İnsan ilişkilerinde başarılı,
Enerjisi yüksek,

 
 Bayan Sekreter aranmaktadır.


Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
ÖZELİZ EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş, İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ASSİST TEKNİK MEKANİK İNŞAAT SAN VE TİC.LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
EKİNCİLER VE ORTAKLARI İNŞ. VE TİC. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SUADİYE İNŞAAT
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Ay
BAŞVUR
AVM LOJİSTİK TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları (British Culture)
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
COLDWELL BANKER ALESTA GAYRİMENKUL
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

İNTAYA İNTES İNŞAAT TAAHHÜT YATIRIM TICARET A.Ş.

-INT. İntayaİntes İnşaat Taahhüt Yatırım Ticaret A.Ş., 2005’ten bugüne inşaat sektöründe gerçekleştirdiği toplam değeri 4.897.000.000USD olan ve 3.000.000 ? inşaat alanına sahip altyapı ve üstyapı projeleriyle, Türkiye’nin önde gelen uluslararası inşaat taahhüt ve yatırım şirketlerinden biridir.

-2005 yılında kurulan İntaya İnşaat Taahhüt Yatırım A.Ş., 1963 yılında kurulmuş olan ve Türkiye’nin önde gelen altyapı-üstyapı şirketlerinden biri olan İntes İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi 2008 yılında bünyesine katarak, kurumsal yapısını güçlendirmiştir. Hissedarları aynı olan iki şirket, “Birlikte Daha Güçlüyüz” sloganıyla Eylül 2019 yılında birleşmiş ve bunun sonucunda kurulan INT. İntayaİntes İnşaat Taahhüt Yatırım Ticaret A.Ş. Türkiye’nin en büyük inşaat taahhüt şirketlerinden biri haline gelmiştir.

-Bugüne kadar Türkiye’nin 26 ilinde ve 11 ülkede gerçekleştirdiği projelerle INT. İntayaİntes, yalnızca Türkiye’de değil, dünya ölçeğinde de başarılı projelere imza atmış uluslararası bir yüklenicidir. Başta Türkiye olmak üzere Avrupa, Orta Doğu, Orta Asya, Afrika ve Körfez ülkelerinde gerçekleştirdiği geniş çaplı faaliyetleri konut projelerinden ofis binalarına, otellerden üniversitelere, resmi yapılardan altyapı projelerine, havalimanı yapılarından uydu kentlere kadar çeşitlilik göstermektedir.

-INT. İntayaİntes’in farklı uzmanlık alanlarını içeren kapsamlı portföyü, yaklaşık 1.500.000 ? inşaat alanına sahip konut projelerini, 200.000 ? inşaat alanına sahip ofis ve rezidans projelerini içermekte olup öne çıkan projeleri arasında Adım İstanbul, Evvel İstanbul, 5.Levent, Nurol Tower, İlbank Yönetim Merkezi, Shell Türkiye Yönetim Merkezi, Beşiktaş İş Merkezi yer almaktadır. Bu projelerle birlikte INT. İntayaİntes’in portföyü, İncirlik NATO Üssü Hastane ve Yönetim Merkezi, Atatürk Havalimanı Kargo Terminali, Mersin Coca Cola Fabrikası, The Marmara Pera Hotel, Tekirova Rixos Hotel, Yeşilköy International Hospital, Bezmialem Üniversitesi gibi ofis, sağlık, turizm, eğitim, sanayi yapıları olmak üzere toplam inşa hacmi 3.000.000 m2’ye yaklaşan projeleri içermektedir.

-INT. İntayaİntes Tanzanya’da 300 hektar alana yayılan Arusha Safari City uydu kent projesini gerçekleştirmiş olup ayrıca Suudi Arabistan’da su dağıtım ve tuzlu su arıtma tesisleri, liman yapıları, Kazakistan ve Kıbrıs’ta otoyol ve viyadük projeleri gerçekleştirmiştir.

-2013-2018 yılları arasında toplam değeri 689.456.184 USD olan yurtiçi ve yurtdışı projeyi tamamlayarak teslim etmiştir. TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 14001: 2015 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001: 2007 sertifikalarına sahip olan INT. İntayaİntes uluslararası bir yüklenici olarak yaşama değer katan yapılar üretmeye ve “uygarlığın inşası”na katkıda bulunmaya devam etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları