Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ön Muhasebe ve Sekreterlik

İstanbul Anadolu Yakası
  • 15.09.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

ISOTEC Enerji 2007 yılından bugüne dek Türkiye ve Avrupa sahalarında 92 MW’ın üstünde güneş enerjisi montaj sistem /konstrüksiyon tedarik ve kurulumunda yer alarak güneş enerjisinden elektrik üretimi sektöründe öncülük çözümleri ile kendini ispatlamıştır.

Şirketimizin geliştirmiş olduğu arazi ve çatı güneş enerjisi montaj sistemleri, kaliteli hizmeti ve deneyimli ekibi ile müşterilerine uygun fiyat politikası uygulamaktadır. Türkiye’nin her bölgesi için ayrı hesaplanan ISOGROUND arazi solar montaj setleri veya ISOTRAP çatı solar konstrüksiyonları ile teklif aşamasında bile kesin sonuçlar sunmaktadır. Aluminyum veya çelik yapılardan oluşan güneş enerjisi montaj setleri farklı kombinasyonlarda üretilebilmektedir. Tüm ISOTEC Solar Enerji şirketi tarafından üretilen montaj sistemlerine Çelik & Alüminyum yerli malı teşvik belgesi sunulmaktadır (EPDK – 27).

Mühendislik, TEDAŞ GES proje onayı için gerekli statik proje hesapları, arazi ve çatı keşifi, uygulama-çakma projelerin hazırlanmasının yanı sıra ramming, mekanik montaj, güneş panel montajı, dc kablolama v.b. alanların hepsi ISOTEC Solar Enerji şirketin’in hizmet kapsamındadır.

ISOTEC Enerji, Güneş Enerjisi Montaj Sistemleri konusundaki uzmanlık ve geniş uygulama alanları ile güneş enerjisinden elektrik üretim sektörünün önemli isimleri arasında yerini almayı başarmıştır.

Aranan Nitelikler

* Tercihen Kavacık yakınlarında ikamet eden,

* Santralde müşterilerimizi karşılayacak,

* Telefonlara bakabilen, 

* Kargo takibi ve ön muhasebe yapabilen, aynı zamanda asistanlık yapabilecek ekip arkadaşı aramaktayız. 

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ATAŞEHİR SINAV KURS
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
17.09.2023
BAŞVUR
CONCRETE DESİGN İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
SUADİYE İNŞAAT
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
8.03.2024
BAŞVUR
Park Ticaret ve Turizm İşl. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
4.03.2024
BAŞVUR
MEKTEBİM OKULLARI
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
EXTREME AUDIO MÜZİK VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
KAPLAN MALİ MÜŞAVİRLİK
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
HOTRAIN Otel ve Restoran Eğitimleri
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
KURİŞ KULE İŞ MERKEZİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ISOTEC ENERJİ

ISOTEC Solar Montaj Sistemleri son teknoloji mühendislik ve ürün tedariği ile müşterilerine hizmet vermektedir.
Mühendis kadromuz optimum ürün geliştirilmesindeki uzmanlıkları yanı sıra tüm Avrupa ve Orta Doğu’daki Güneş Enerjisi Montaj Sistemlerinin tasarım ve uygulamasında 10 yıldan fazla tecrübeye ve GigaWatt seviyelerinde referansa sahiptir.ISOTEC Kalite standartları (ISO) ve teknik ve teknolojinin (TEC) kısaltmalarından oluşmaktadır. Kalite ve daima teknoloji ile kendini geliştirmek ilkeleri firmamızın temelini oluşturmaktadır. Tasarladığımız ürünlerin ekonomik olmasının yanı sıra uygulama kolaylığı ve yüksek mukavemetli olması hedeflenmiştir.
Müşterilerimize hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla özel ERP sistemi geliştirmiş ve bu sistem sayesinde müşterilerimize anlık bilgi akışı sağlayabilmekteyiz. Bununla birlikte Online Hesaplama Modülü ve çeşitli online modüller ile dijitalleşme sürecinde aktif rol almaktayız.Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız verdiği sözleri her zaman yerine getirmeyi hedeflemiş “yapabildiğin kadar iş al, aldığın işi zamanından önce teslim et” ilkesini çalışma prensibi edinmiştir.
Doğru Kalite/Fiyat oranını sağlayarak geniş ürün yelpazesi ile tüketici beklentilerini en üst düzeyde karşılayan firmamız, kaliteli ve yenilikçi ürünleri ile güneş enerjisi arazi ve çatı sektöründe en beğenilen ve tercih edilen marka olmaya hak kazanmıştır.
İstanbul’da yer alan firmamız tüm yurtiçi ve yurtdışı projelerinize hizmet vermekten onur duyacaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları