Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Özel Güvenlik Görevlisi

Bursa, İzmir, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli Gebze, Muğla Bodrum
  • 30.04.2015
  • 1000+

İş Tanımı

 

  İSTANBUL(ALTUNİZADE,BAHÇELİEVLER,CEVİZLİBAĞ,FULYA,ATAŞEHİR,KARTAL,TUZLA)-İZMİR-BURSA-BODRUM LOKASYONLARINDA    BULUNAN ÜNİVERSİTE - AVM - HASTANE - SPOR SALONU PROJELERİMİZE DOLGUN MAAŞ İLE ÇALIŞACAK BAY-BAYAN GÜVENLİK PERSONELLERİ ARANIYOR

 

Uzun süredir çalışmalarını, fiziki güvenlik, defansif güvenlik ve danışmanlık hizmetlerini veren ITGS, Dünya çapındaki teknolojileri TÜRKİYE için kullanılmasını sağlamaktadır. 

ITGS Güvenlik konusunda hizmet ve teknolojik anlamındaki tüm servisleri sunarken dünya devi markalar ve eğitim sistemlerinin doğrultusun da iş birliklerini devam etirmektedir.

 

 

Aranan Nitelikler

Ö.G.G. BELGESİ OLAN VE SÜRESİ BİTMEMİŞ

DİKSİYONU DÜZGÜN

BAY :BOY MİN.   170 CM -ASKERLİK YAPMIŞ 

BAYAN: MİN 165 CM

40 YAŞ ALTI

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Sapphire Residence konut Site Yönetimi
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
BİLNET EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
İzmir
Bugün
CROWNE PLAZA İSTANBUL HARBİYE
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BİLNET EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
5.01.2024
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
3.10.2023
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
22.08.2023
BAŞVUR
BİNSAT HOLDİNG
Kocaeli - İzmit, Kocaeli - İzmit, Kocaeli - İzmit
18.08.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ITGS GROUP

 

itgs.com.tr/

  Nitelikli hizmet anlayışı
ITGS group çözüm sunduğu tüm branşlarda ilk olarak üst düzey kalite standartlarına daha ileriye nasıl taşıyacağını planlar ve faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde stratejilerin ve standartların belirlenmesinde öncü olmayı hedefler. İtgs group kalite hizmet anlayışı çerçecvesinde kendilerini dünya çapında kanıtlamış firmaların ürünlerini, teçhizatlarını ve makinalarını çalışanlarının kullanımına tahsis etmektedir.

Kurumsal Çalışma Prensibi
ITGS group sunmuş olduğu çözüm süreçlerinde denetim ve kontrolünde periyodik bir yol izlemektedir. Akabinde herhangi bir beklenmedik durum söz konusu olduğunda bölge amirlerine ve kurum müdürlerine raporlama yapılarak problemin ivedi bir şekilde çözülmesi yoluna gidilir. Personel verimliliği ve devamlılığı açısından itgs group bazı diyagramlara sahiptir. Bunlar: iş kontrol cetvellleri,eğitim ihtiyaç analizi, denetim ve yerinde eğitim, raporlama ve müşteri memnuniyeti anketleridir. Elde edilen sonuçlar şirketimiz tarafından analiz edilmekle beraber hizmet verilen kurum yöneticileriyle de raporlama yoluyla paylaşılmaktadır.

Personel Hizmet Anlayışı
ITGS group sunduğu çözümlerin ‘İNSAN ODAKLI’ olduğunun farkındalığıyla personeline de aynı anlayışla yaklaşmaktadır. Çünkü biz biliyoruz ki müşterilerimizin memnuniyetini çalışanlarımızın memnuniyetini gerçekleştirdiğimiz oranda sağlayabiliriz. Müşterilerimize olan sorumluluğumuz kadar çalışanlarımıza da o denli sorumlu durumdayız ve bunun bilincinde hareket etmekteyiz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları