Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

TEKSTİLDE İŞ VAR

Türkiye
  • 28.12.2015
  • 1000+

İş Tanımı

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB), 4000'in üzerinde üyesiyle Türkiye’de tekstil ihracatçısını temsil eden öncü bir kurumdur. Ülke genelinde faaliyet gösteren İTHİB üyeleri, iplik, kumaş, ev tekstili, endüstriyel/teknik kumaş ve aksesuarları gibi her çeşit tekstil ürününün üretimini ve ihracatını yapmaktadır. İTHİB üyeleri Türkiye toplam tekstil ihracatının %70 den fazlasını gerçekleştirerek Türk tekstil üretici ve ihracatçısının büyük çoğunluğunu oluşturmaktadır.

 

İTHİB, tekstil endüstrisinin menfaatleri doğrultusunda üyelerini temsil etmek ve Türk tekstil ihracatının sürdürülebilir kalkınmasını teşvik etmek amacını taşımaktadır.

 

Bunun yanısıra, İTHİB gerek ulusal ve uluslararası platformlarda gerek devlet düzeyinde Türk tekstil sanayisinin ortak menfaatlerini koruma amacıyla çalışmaktadır.

 

Ayrıntılı bilgi için: http://www.ithib.org.tr/content/hakkimizda/

 

 

Aranan Nitelikler

Bu ilan, İTHİB(İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği) üyesi olan firmalar bünyesinde çalışmak isteyen işarayanlar için hazırlanmış genel başvuru ilanıdır.

 

İTHİB tarafından verilen iş ilanlarına, iş arayanlar tarafından yapılacak başvurular, İTHİB üyesi firmalar tarafından sorgulanmalarını temin etmek üzere arşivlenecek; iş arayanın nitelik ve isteklerinize uygun pozisyonlar olduğu takdirde üye firma tarafından kendisiyle irtibat kurulacaktır. İlanlar İTHİB tarafından üye firmalarının ihtiyacına istinaden verilmekte olup, İTHİB işveren değildir. İşe alıma ilişkin tüm prosedür ve sorumluluk eleman talebinde bulunan üye firmalara aittir.

 

İTHİB’i tercih ettiğiniz için teşekkür eder, kariyerinizde başarılar dileriz.

Benzer İlanlar

Türkiye
Bugün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Bugün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Bugün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Bugün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Bugün
British Town Dil Okulları
Ankara, Bursa, Kocaeli, Aydın, Eskişehir, Kütahya, Isparta, Konya, Antalya, Türkiye
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR