Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yabancı Dil Öğretmeni

İzmir
  • 13.07.2016
  • 100 - 200

İş Tanımı

2005 yılından bugüne İzmir yabancı dil kursları arasında yer alan ve MEB'e bağlı olan kurumumuz "  Karşıyaka'da Bire bir özel ders ve maksimum 4 kişilik özel gruplar" sistemi ile  Yabancılar için Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Çince öğretim hizmeti sunmaktadır.

Kurumumuz sistemi hakkında bilgi edinmek için www.hacettepeakademi.com.tr veya www.hacettepeacademy.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Kurumumuza ders saat ücretli veya kadrolu çalışacak  * İngilizce *Almanca  * İspanyolca  * İtalyanca  * Çince  *Fransızca  * japonca  öğretmen alımı yapılacaktır.

Kadrolu görev almak isteyen öğretmenlerimizden, Örnek ders anlatımı istenmektedir. Öğretmenler kurulu üyelerinin olumlu fikir beyan etmesi halinde,  kurumumuzda görev almak isteyen öğretmenlerimiz, kurum ve öğretmen iletişim düzeyi ve sisteme uyumluk sürecini ölçebilmek adına ders saat ücretli öğretmen olarak göreve başlatılmaktadır. Kurum sistemine uygun öğretim icraa eden öğretmenler kadroya alınmaktadır.

 

ÖNEMLİ NOTLAR : 

 

1- MESLEĞE SAYGI : Yabancı dil bölümünden mezun olmayanların başvuruları kesinlikle değerlendirmeye alınmamaktadır. Kurumumuzda Öğretmenlik, Dil ve Edebiyat, Mütercim Tercümanlık v.b. yabancı dil bölümlerinden mezun olmayan ( Ziraat Müh. / Turizm Otelcilik / Dış Ticaret v.b.) kişilere görev verilmemektedir.

 

2- SGK : Kurumumuzda görev alan öğretmenler, ders saat ücretli öğretmen olsalar dahi SGK girişleri yapılmakta, MEB onayı alınmaktadır. SGK istemeyen, MEB sözleşmesi imzalamayacak olan öğretmenlerinbaşvuruda bulunmaması önemle rica olunur.

 

3- İL DIŞI BAŞVURULAR : İş başvurusu yapan öğretmenlere ön görüşme için 2 -3 gün içerisinde randevu verilebilmektedir. İzmir dışından iş başvurusunda bulunan öğretmenlerimiz ile yüz yüze görüşme imkanımız olmadığı için başvuruları değerlendirmeye alınmamaktadır. ( Seyahatte, Yurtdışında v.b. sebeplerle İzmir dışında bulunan 1 -2 hafta içerisinde İzmire dönüş yapacak olan öğretmenlerimizin başvuruda durumlarını belirtmeleri rica olunur )

Aranan Nitelikler

* Karşıyaka veya yakın ilçelerde ikamet eden

* Kadrolu veya ders saat ücretli çalışabilecek

* Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Çince branşlarında Öğretmenlik, Dil ve Edebiyat, Tercümanlık, Mütercim Tercümanlık bölümlerinden mezun olan

* Öğretmenlik mesleğinin maneviyatını benimsemiş,mesleğini sadece mali kazanç için icraa etmeyen

* İdealist

* 25-30 Yaş aralığında

* Bayan

* Sabırlı ve iletişim gücü yüksek

* Ms Office programlarını iyi derecede kullanabilen

* Ekip çalışmasına yatkın

* Kurum disiplinine önem veren 

* Kaynak kitap araştırmalarında aktif olan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

İzmir Hacettepe Akademi Profesyonel Dil Kursları

2005 yılından bugüne İzmir yabancı dil kursları arasında yer alan kurumumuz bire bir özel ders ve maksimum 4 kişilk özel gruplar sistemi ile , Yabancılar için Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Çince öğretim hizmeti sunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları