Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yabancı Dil Öğretmeni

İzmir
  • 7.02.2017
  • 50 - 100

İş Tanımı

2005 yılından bugüne İzmir yabancı dil kursları arasında yer alan ve MEB'e bağlı olan kurumumuz "  Karşıyaka'da Bire bir özel ders ve maksimum 4 kişilik özel gruplar" sistemi ile  Yabancılar için Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Çince öğretim hizmeti sunmaktadır.

Kurumumuz sistemi hakkında bilgi edinmek için www.hacettepeakademi.com.tr  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kurumumuza ders saat ücretli veya kadrolu çalışacak  *İngilizce *Almanca *Rusça * Fransızca * İspanyolca * İtalyanca * Japonca  Öğretmen alımı yapılacaktır.

Ön görüşmeye çağırılan öğretmenlerimizden örnek ders anlatımı istenmektedir. 

ÖNEMLİ NOTLAR : 

 

1- MESLEĞE SAYGI : Yabancı dil bölümünden mezun olmayanların başvuruları kesinlikle değerlendirmeye alınmamaktadır. Kurumumuzda Öğretmenlik, Dil ve Edebiyat, Mütercim Tercümanlık v.b. yabancı dil bölümlerinden mezun olmayan ( Ziraat Müh. / Turizm Otelcilik / Dış Ticaret v.b.) kişilere görev verilmemektedir.

 

 2- İL DIŞI BAŞVURULAR : İş başvurusu yapan öğretmenlere ön görüşme için 2 -3 gün içerisinde randevu verilebilmektedir. İzmir dışından iş başvurusunda bulunan öğretmenlerimiz ile yüz yüze görüşme imkanımız olmadığı için başvuruları değerlendirmeye alınmamaktadır. ( Seyahatte, Yurtdışında v.b. sebeplerle İzmir dışında bulunan 1 -2 hafta içerisinde İzmire dönüş yapacak olan öğretmenlerimizin başvuruda durumlarını belirtmeleri rica olunur )

Aranan Nitelikler

* Karşıyaka veya yakın ilçelerde ikamet eden

* Kadrolu veya ders saat ücretli çalışabilecek

* İngilizce, Almanca, Fransızca,Rusça, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Çince branşlarında Öğretmenlik, Dil ve Edebiyat, Tercümanlık, Mütercim Tercümanlık vb. dil bölümlerinden mezun olan

*Ekip Çalışmasına Yatkın

* İdari görevlerde bulunabilecek

* Öğretmenlik mesleğinin maneviyatını benimsemiş,

* İdealist

* 25-40 Yaş aralığında

* Bayan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

İzmir Hacettepe Akademi Profesyonel Dil Kursları

2005 yılından bugüne İzmir yabancı dil kursları arasında yer alan kurumumuz bire bir özel ders ve maksimum 4 kişilk özel gruplar sistemi ile , Yabancılar için Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Çince öğretim hizmeti sunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları