Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İhracat Satış Müdürü (PERDELİK)

İstanbul Avrupa Yakası
  • 26.05.2016
  • 50 - 100

İş Tanımı

Ürünlerinin %75'ini 6 kıtada 100'ün üzerinde ülkeye ihraç eden KETS, 65.000 m2'lik kapalı alana sahip entegre tesislerinde bugün, 1000'in üzerinde çalışanı ile döşemelik, perdelik kumaş, hafif halı ve seccade üretimi yaparken tüm dünyaya konfor taşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sürekli yenilenen ve kendisini geliştiren, her yıl farklı teknoloji yatırımı gerçekleştiren KETS; döşemelik, kadife ve perdelik kumaş üretimiyle yılda toplam 20 milyon metrelik üretim kapasitesiyle büyümeye hız kesmeden devam ediyor.

Büyüyen organizasyonumuzda görevlendirmek üzere  Perde sektörü deneyimli  'İharacat Satış Müdürü' aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun

Özellikle iyi derecede İngilizce bilen (2. dil tercih nedenidir)

Perde sektöründe, ihracat alanında tecrübeli

Yurtdışı seyahat engeli bulunmayan

Hedeflere yönelik ve çözüm odaklı çalışabilecek,

Planlama ve organizasyon becerileri kuvvetli,

İnsan ilişkileri ve iletişim yeteneği güçlü

Takım çalışmasına yatkın,

MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen

Dış görünümüne önem gösteren, diksiyonu düzgün

Askerlikle ilişiği bulunmayan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara, İzmir
Dün
DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KADİFETEKS MENSUCAT SAN. A.Ş.

ŞİRKET PROFİLİ

Kets... Üretimini kalite ile bütünleştiren entegre bir marka...

35 yıldır düşünen - üreten insana yatırım yapmayı ilke edinmiş ve böylelikle teknolojiye hakim, kaliteli teknik personel gücünü oluşturmuş olan Kadifeteks, bu güç ile KETS markasını en üst seviyeye çıkarmaktadır.

Bugün, 63.000 m² kapalı alanda, yılda 15 milyon metretül üretim kapasitesine sahip olan Kadifeteks; elyaftan kendi ipliğini üreten, dokuyan ve üretimin her aşamasında kalitesinden ödün vermeyen entegre bir tesistir.

Ar-ge ve tasarım faaliyetleri ile başlayıp; uluslararası standartlara göre üretilen, müşteri beklentilerini karşılayan ve doğru zamanda teslim edilen her KETS ürünü, sadece kalitesi ile değil; "müşteri memnuniyeti" anlayışıyla da aranan bir markadır.

Türk Tekstil Sektörüne, kapasitesini, kalitesini, teknolojisini, hizmetini, ürün çeşitliliğini ve güvenilirliğini kanıtlayan Kadifeteks; her yıl düzenlenen uluslararası fuarlara, özgün desen ve tasarımlardan oluşmuş ürünler sunarak; "evrensel bir çizgide" olduğunu Dünya Tekstil Sektörüne de KETS markası ile kanıtlamaktadır.

Kadifeteks Türk Tekstil sektörünün öncü bir kuruluşu, KETS markası ise zerafetin adıdır...

İNSAN KAYNAKLARI

Bugün bulunduğu yere çalışanları ile bütünleşerek geldiğine inanan Kadifeteks Mensucat, bu günden sonrada hedeflerine ortak idealler etrafında toplanmış çalışanlarla varacağı inancındadır. Firmamız gelişmiş teknolojiyi kullanabilen, takım çalışması ruhuna sahip, inisiyatif sahibi, kendini sürekli geliştirmeye çalışan, şirketimizde çalışmayı ayrıcalık sayan, kaliteli ve mutlu personeliyle çalışmaktan gurur duymaktadır.

KURUM KÜLTÜRÜMÜZ;

Kuruluşumuzdan itibaren doğruluk, firmamızın temel ilkesidir. Sıkı çalışma ve azim, her yeni girişimle beraber sürekli başarı için esastır. Müşteriler, çalışanlar ve şirket sahipleri KADİFETEKS kültürünün koruyucularıdır.

İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKAMIZ;
•Bizimle birlikte olan tüm çalışanlarımızın önce Kadifeteks şirketinin bir üyesi olduğunun bilincinde olmasını ve bundan gurur duymasını istiyoruz.
•Çalışanlarımızın en değerli varlığımız olduğuna inanıyoruz. İlişkilerimizi sağlıklı ve kalıcı temeller üzerine oturtmaya çalışırız.
•İnsanların eşit olduğuna inanır ve iş yaşantımızda da uygularız. Çalışanlarımız arasında herhangi bir ayrım ve değerlendirme yapılmayacağı gibi herkese kendini geliştirme imkanı tanınır. Yeter ki çalışan bunun için gereken niteliklere sahip olsun; yükselmek için görevin gerektirdiği sorumlulukları üstlenebilecek başarıyı gösterebilsin.
•İşe girişler ve atamalar yapılırken titizlikle davranılır; sadakat, dürüstlük, takım çalışmasına yatkınlık, duyarlılık, iş ahlakı, kendisiyle ve çevresiyle barışık olması temel ölçütlerdir.

İNSAN KAYNAKLARI HEDEFİMİZ;
•Çalışanların mesleki ve kişisel gelişimlerini destekleyerek girişimci ve etkin bir kadro ile, öğrenen bir organizasyon oluşturabilmektir. Gerek çalışanların iş sonuçları üzerindeki etkilerini artırabilmek, gerekse kişisel gelişimlerine katkıda bulunabilmek için, katılımcı bir yönetim anlayışı benimsenmiştir.
•Kadifeteks çalışanların kişisel hedeflerini şirket hedefleri ile bütünleştirmek; çalışanları şirket strateji ve hedeflerine odaklayarak bugünki başarımızı geleceğe taşımak; şirketin çalışanlardan ve çalışanların şirketten beklentilerini saptayarak, şirket içi dikey iletişim ağının sürdürülmesini sağlamak amacı ile şirket çalışanlarını, hedef ve yetkinlikler doğrultusunda değerlendirerek, ödüllendirilmelerini sağlayan performans sistemidir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları