Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Şirket / İş Tanımı

Kalitesert 2000 yılından bu tarafa belgelendirme sektöründe faaliyet göstermektedir. Kalitesert, sistem belgelendirme, denetim ve eğitim faaliyetleri yürütmektedir. Lider ve yenilikçi kimliğiyle belgelendirme sektöründe marka haline gelmiştir.

Kalitesert geniş yelpazedeki iş sahalarına üçüncü taraf (bağımsız olarak) yönetim sistemleri denetim ve eğitim hizmeti belgelendirme sunan uluslararası bir kuruluştur.

Küçük, orta ve büyük ölçekli yerli ve yabancı firmalara hizmet vermekte olan Kalitesert; her türlü müşteri ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeteneğe ve altyapıya sahiptir.

Aranan Nitelikler

İş Tanımı: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 ve ISO 22000 Yönetim sistemleri kurulu olan kuruluşlarda, sistemin işlerliğini ve sürekli iyileştirme yapılıp yapılmadığını kontrol eden ve bunu belgelendirme firmasına raporlayan kişi veya kişilerdir.

Aranan Nitelikler

1.1 En az lisans derecesi mezunu olmak.

1.2 En az bir yönetim sisteminde uluslararası geçerliliği olan baş denetçi/denetçi eğitimini almış olmak.

1.3 2-5 yıl arasında iş tecrübesine sahip olması.

1.4 Denetim ilkeleri, uygulamaları, yönetimi konusunda teknik bilgiye sahip olmak.

1.5 Organizasyonda her seviye için uygun dil ve görüşme becerisine sahip olmak.

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
Ankara
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Kalitesert Uluslararası Belgelendirme Denetim ve Dış Tic. Ltd. Şti.

 Kalitesert 2000 yılından bu tarafa belgelendirme sektöründe faaliyet göstermektedir. Kalitesert, sistem belgelendirme, denetim ve eğitim faaliyetleri yürütmektedir. Lider ve yenilikçi kimliğiyle belgelendirme sektöründe marka haline gelmiştir.

Kalitesert geniş yelpazedeki iş sahalarına üçüncü taraf (bağımsız olarak) yönetim sistemleri denetim ve eğiitm hizmeti belgelendirme sunan uluslararası bir kuruluşdur.

Küçük, orta ve büyük ölçekli yerli ve yabancı firmalara hizmet vermekte olan Kalitesert her türlü müşteri ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeteneğe ve altyapıya sahiptir.

Hedefimiz, bağımsızlık, gizlilik ve tarafsızlık ilkesinden ödün vermeden belgelendirme hizmeti sunduğumuz firmaların arzu ettikleri başarı performans seviyelerine ulaşmalarına yardımcı olarak, hemkendilerinin hem de müşterilerinin beklentilerini aşabilmeleri için gerekli temelleri sunmaktır. Belgelendirme faaliyetlerinde uluslararası kurallara uygun farklılık yaratan hizmetler sunmak ve hizmet çeşitliliğini arttırmak firmamız için hayati derecede önemli olmakla birlikte sürekli başarımızın da temelini oluşturmaktadır.

Kalitesert olarak amacımız, denetim ve eğitim hizmetlerimiz süresince, her iki tarafın da mükemmelliği ulaşacağı uzun vadeli bir iş ortaklığı şekillendirmek, geliştirmek ve devam ettirmektir. Firmamızın konusunda uzman personeli, karmaşıklığa ve zorluğa bakılmaksızın tüm denetim gereksinimlerinizi gidermekle görevlidir. Müşterilerimize amaçlarına ulaşmalarında yardım etmek için tasarlanmış uyarlama programlar ve aktif raporlama aracılığıyla mükemmele yakın bir denetim hizmeti sunmakla gurur duymaktayız.

Kalitesert mesleki deneyimleri ile konularında uzmanlaşmış profesyonel kadrosuyla aşağıdaki faaliyet alanlarında siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktadır.

Belgelendirme Faaliyetlerimiz:
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi
ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi
ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi
TS 13001 (HACCP) Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları Yönetim Sistemi
ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi
ISO 13485 Tıbbi Cihazlar Kalite Yönetim Sistemleri
ISO 15189 Tıbbi Laboratuvarların Akreditasyonu
SA 8000 Sosyal Sorumluluk Standardı
ISO 16949 Otomotiv Üretimi ve İlgili Yedek Parça Üreticisi Kuruluşlar İçin Kalite Yönetim Sistemi ve diğer yönetim sistemleri

Eğitim Faaliyetlerimiz:
(Eğitim Faaliyetlerimizi 4 Ana Başlıkta Toplayabiliriz)

Baş Denetçi Eğitimleri
KYS Temel - Dökümantasyon - Kurum İçi Tetkikçi Eğitimleri
TKY Eğitimleri
Kişisel Gelişim Eğitimleri

VİZYONUMUZ
Uluslararası standartlarda eğitim, denetim ve belgelendirme hizmetlerinin sunumu, uygulaması ve yurtiçinde geliştirilmesindeki
öncülüğümüzle uzun yıllardır içinde bulunduğumuz sektörde lider olmak.

MİSYONUMUZ
Deneyimimizle ve engin yerel pazar bilgimizle temsil ettiğimiz şirketlerin ve müşterilerimizin risklerini asgariye
indirecek üstün kaliteli eğitim, denetim ve belgelendirme hizmetleri vermek.

KALİTE POLİTİKAMIZ
- ISO/IEC 17021, ISO/IEC 22003 ve ISO 19011 standartlarına uygun olarak, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan denetim ve belgelendirme hizmetleri yapmak,

- Akreditasyon kuralları çerçevesinde en üst düzeyde müşteri memnuniyetini sağlamak,

- Personelimizin kalifikasyonunu eğitimler yoluyla arttırmak ve

- Sistemimizi sürekli iyileştirmektir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları