Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ÖĞRETMEN

Bursa
  • 5.08.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

BURSA İLİ KARACABEY İLÇESİ TAN OKULLARINDA ÖĞRETMEN 

Aranan Nitelikler

BURSA İLİ KARACABEY İLÇESİ TAN OKULLARINDA YABANCI DİL, SINIF ÖĞRETMENİ VE İDARECİ ARANMAKTADIR

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
KAVRAM KURS MERKEZİ
Bursa - Yıldırım
Dün
BURSA GÖRÜKLE FİNAL OKULLARI
Bursa
Dün
ERA KOLEJLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Bursa
Dün
Edunova
Bursa - Osmangazi, Bursa - Nilüfer, Bursa - Yıldırım
Son 1 Hafta
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Bursa
Son 1 Hafta
KUZU EĞİTİM KURUMLARI LTD ŞTİ
Bursa
Son 1 Ay
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
YÖNDER EĞİTİM ÖĞRETİM KURUMLARI A.Ş.
Bursa
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KARACABEY TAN KOLEJİ

 Özel Tan Eğitim Kurumları, ülkemizin eğitim ordusuna, çocuklarımızı yaşamın zorluklarına karşı hazırlayacak, ufuklarını genişletecek, vatanına ve halkına her durumda bağlı kalacak bir eğitimi verebilmek amacıyla 1973 yılında katıldı.Adını Tecrübe, Araştırma ve Netice sözcüklerinin ilk harflerinden alan kurumumuz 1973 yılından beri gençleri, çocuklarımızı yarınlara hazırlıyor.

39 yıldır Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan, değerlerini bir hazine gibi koruyan nesiller yetişiyor bu kurumda. Bugün, 1973 yılından beri dershanemizde eğitim alanların çocuklarını, 1997 yılında eğitime başlayan özel okulumuzda yarınlara hazırlıyoruz.

Özel Tan Okulları 1997 – 1998 Eğitim – Öğretim yılı başında Özel Baran Lisesi devir alınarak öğretime başlamıştır. Türkiye’nin en iyi okulları arasında yer almak hedefiyle kurulan Özel Tan Okulları kuruluş döneminde İlköğretim Okulu ve Anadolu Lisesi programlarını takip eden 2 okuldan oluşmuştur. Genel Müdürlüğü ve Kurucu Temsilciliği Şükrü Akyollu tarafından yönetilen Özel Tan Okullarında Genel Müdür Yardımcılığı görevi yine okul kurucularından Osman Doğdu tarafından devam ettirilmektedir.

Diğer kurucular arasında ise tamamı öğretmen kökenli olan Ergin Kayan, Mehmet Fehmi Özuslu, İsmet Ayhan, Öztürk Aydın ve Mehmet Nuri Özhan bulunmaktadır.

Okullarımız 2002 – 2003 eğitim – öğretim yılından itibaren Mudanya yolu üzerindeki yeni binasında eğitim faaliyetlerine devam etmektedir. Kuruluştan itibaren Anadolu Lisesi programı ile öğretime devam eden Özel Tan Okulları bünyesinde, 2004 – 2005 öğretim yılı başında Fen Lisesi programı da öğretime açılmıştır. Anadolu Lisesi programında ise liselerin 4 yıla çıkarılması ile hazırlık + 4 yıl uygulamasına geçilmiştir. 2005 – 2006 öğretim yılından itibaren Özel Tan Liselerine SBS sonuçlarına göre merkezi sistemle öğrenci alınmaya başlanmıştır.

Eğitim – öğretim faaliyetlerini destekleyen çalışmalara da büyük önem verilen Özel Tan Okullarında 2003 – 2004 öğretim yılında başlatılan Toplam Kalite çalışmaları sonucunda 13 Nisan 2005 tarihinden itibaren ISO 9001 – 2000 belgesine sahip olunmuştur. Ayrıca çevre konusunda yapılan başarılı eğitim çalışmaları sonucu Eko Okullar programı 2005 – 2006 yılı ödülü Eco – Schools belgesi ve bayrağı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Bursa il müdürlüğünün 5179 sayılı kanun çerçevesinde yapılan denetimler sonucu okul yemekhanesi 16.06.2006 tarihinde “Beyaz Tabak ve Beyaz Bayrak” ödülü almaya hak kazanmıştır.

1973 yılından beri Bursa ve çevresine eğitim hizmeti veren Tan Dershanelerinin kardeş kuruluşu olup, okul dershane işbirliği ile başarılarını arttıran Özel Tan Okulları eğitim – öğretim faaliyetlerini bilimsel – sosyal ve kültürel faaliyetler ile sürekli destekleyerek bugün Bursa’nın en saygın ve gözde eğitim kurumları arasında yerini almıştır.

Bugün öğrencilerin Üniversite yerleştirme ve ortaöğretim geçiş ve il ortak sınavlarında elde ettiği başarılar ile kendini kanıtlayan Özel Tan Okulları, Atatürk İlke ve İnkılâplarını kendine rehber edinmiş aydın, dinamik, alanında uzman eğitimcilerden oluşan kadrosuyla kuruluş hedefine hızla ilerlemeye devam etmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları