Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Özel Güvenlik Görevlisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 5.11.2015
  • 100 - 200

Aranan Nitelikler

1. Valiliklerce onaylı Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına Haiz Olmak
2. Düzgün bir fizik ve iyi bir diksiyona sahip olmalıdırlar.Bu unsur insani ilişkilerde ve iletişimde önemlidir. Görev başındayken karşısındaki kişinin olumsuz davranışını uygun bir anlatımla giderebilmelidir. Muhatap olduğu kişilere karşı güler yüzlü ve kibar olmalıdır.
3. Kararlı ve soğukkanlı olmalıdır: Meydana gelebilecek herhangi bir olay karşısında sakin olmalı, soğukkanlığını koruyabilmeli ve kararlı davranabilmelidir. Kendisine gösterebilecek kötü bir tepkide kontrollü olmalıdır.
4. Fiziki yeterliliğe sahip ve sportmen olmalıdır: Bazı durumlarda otoritenin sağlanabilmesi için kişi ve topluma karşı fiziki güç kullanmak gerekebilir. Yalnız fiziki güç kullanmada aşırıya kaçılmamalıdır.
5. Dikkatli ve bilinçli olmalıdır: Yerine getirdiği görevin ne kadar önemli olduğunun bilincinde olmalı, belirsiz ya da tehlikeli bir durumda karşılaştığında dikkatli olmak zorundadırlar.
6. İlkyardım konusunda bilgili ve yardımsever olmalıdır: Özel Güvenlik görevlisi içinde bulunduğu olaylarda yaralanabilir veya yaralı insanlara yardım etmek durumunda kaldığında bunu kurallara uygun bir şekilde yerine getirebilmelidir.
7. Uyumlu olmalı ve kılık kıyafetine dikkat etmelidir: Çalıştığı kişilerle birlikte uyum içinde olmalıdır. Eğer özel güvenlik personeli işyerinin girişinde görevli ise bu kişi dışarıdan gelenlerin ilk karşılaşacağı kimse olacağından giyiminin düzgünlüğüne, duruşuna ve konuşmasına özellikle dikkat etmelidir. Bu durum hizmet verilen müesseselerin saygınlığı açısından çok önemlidir.
8. Bilgisayar kullanmalı, tercihen Yabancı Dil bilmeli, Elektronik güvenlik sistem ve cihazlarını kullanabilmelidir.
9. Güvenilir kişilerden bonservisli olmalı, güven ve itimat telkin etmelidir.
10. Görev yapacağı bölge sınırları içerisinde oturmalı, göreve, eğitime istekli ve elverişli olmalıdır.
11.İş durumuna, çalışma saatlerine uyum sağlamalı, her türlü hava ve arazi şartlarında görev yapabilmelidir.
12. Kendine emanet edilen malı ve canı koruma bilincinde olmalı, çevresine tutum ve davranışları örnek olmalı, muhatap olduğu kişilere adil davranmalı, ön yargılı olmamalı, karşısındaki kim olursa olsun davranışlarında saygıyı esas almalı, gerektiğinde tereddütsüz yetkilerini kullanabilmelidir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

GÖZEN GÜVENLİK HİZ. VE TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Son 1 Ay
BAŞVUR
DALBAY TAŞ İMALATI SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
CROWNE PLAZA İSTANBUL HARBİYE
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
3.10.2023
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
22.08.2023
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
18.08.2023
BAŞVUR
Radisson Collection Hotel Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
Radisson Residences, Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
Point Hotel Barbaros
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR