Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Aksesuar Takip Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 10.11.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

Kayatürk ailesi olarak tekstil sektöründeki hayatımıza 1991 yılında Ankara’da başladık.

1995 yılında profesyonel ekip anlayışı ile hareket ederek büyük mağazacılığa adım attık ve 2000 yılına kadar farklı isimlerle mağazacılık faaliyetlerimizi sürdürdük.

2000 yılından itibaren artık ulusal ve uluslararası modern mağazacılık markası ile hizmet verme kararı aldık bu amaç doğrultusunda tüm mağazacılık faaliyetlerimizi Kayatürkler A.Ş. bünyesinde birleştirerek KİMLİK ismi ile büyük modern mağazacılık markasının temellerini attık. 2003 yılına kadar Ankara'da 9 şube açarak ciddi bir potansiyel oluşturduk.

Ulusal ve uluslararası markalaşma amacı ile 2004 yılında Ankara dışına açılma kararı aldık ve koordinasyon merkezi için Ankara Gimat’ta 10.000 m2’lik logistic ve koordinasyon merkezi kurduk. Teknik alt yapımızı baştan aşağı yenileyerek dünya yazılım devi Microsoft’la birlikte Türkiye’de ilk kez perakendecilik sektöründe ERP uygulamasını hayata geçirdik. Büyük ve kapsamlı bir yatırım neticesinde Microsoft - Navision entegre programını kullanmaya başladık.

Türkiye’nin büyük şehirlerinde araştırmalar yaparak mağaza açmak için noktalar belirledik ve bunun ilk adımlarını önce Bursa ve sırasıyla Malatya, Antalya, İzmit, Gaziantep, Elazığ, Van, Diyarbakır, Kars, Kayseri ve Eskişehir'de gerçekleştirdik. Kimlik Mağazaları bugün 12 şehirde 20 şubesi, 60,000 M2 kapalı satış alanı ve 15 bin kalem ürün çeşidi ile hizmet vermektedir.

Kayatürk ailesi olarak 2006 yılında İzmit’te NCity markası adı altında Alışveriş Merkezi projesini hayata geçirdik. 3 katlı ve kapalı alanı 20.000 m2 olan A.V.M. İzmit halkının yanı sıra İstanbul’dan alışverişe gelen müşterilerimize de hizmet vermektedir.

Aranan Nitelikler

Takipcilik Yeteneği Güçlü

Takım Çalışmasına Yatgın

En Az 2 yıl Deneyim

Tercihen Tekstil Deneyimli

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

POSTER TEKSTİL
İstanbul Avrupa Yakası - Güngören
12.02.2024
BAŞVUR
Örma Tekstil San.ve Tic. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
NANO GİYİM TEKSTİL SAN. VE TİC..LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DEMİRŞAH ENERJİ TEKSTİL VE AKARYAKIT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Ay
BAŞVUR
ABA TEKSTİL ÖRME SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İno Fermuar
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KAYATÜRKLER TEKSTİL A.Ş.