Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mekanik Teknisyeni

Bursa, Eskişehir, İzmir, Denizli
  • 21.08.2013
  • 1000+

İş Tanımı

Sektörün öncü kuruluşlarından olan holdingimiz bünyesinde istihdam edilmek üzere;

Aranan Nitelikler

mesleğinde en az 5 yıl tecrübe sahibi,
Yoğun çalışma şartlarına ayak uydurabilecek,
Askerliğini tamamlamış,
Bay çalışma arkadaşı aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Zafer Plaza İşletmecilik A.Ş.
Bursa - Osmangazi
Dün
Bursa Korupark AVM
Bursa - Osmangazi
Dün
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Hastalya Otomotiv Yatırım ve Pazarlama A.Ş.
Denizli - Merkezefendi
20.02.2024
BAŞVUR
Tursoy Otelcilik ve Turizm
Denizli - Pamukkale, Denizli
Dün
Datanet Fiber Çözüm Merkezi TURKCELL SUPERONLİNE
İzmir - Buca
Dün
Tursoy Otelcilik ve Turizm
Denizli - Pamukkale, Denizli
Dün
Tursoy Otelcilik ve Turizm
İzmir - Selçuk
Dün
DEHA TELEKOMÜNİKASYON TURKCELL SUPERONLINE
Bursa - Nilüfer
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

KOÇASLANLAR OTOMOTİV İNŞAAT TAŞIMACILIK PETROL ÜRÜN. GIDA SAN. VE TİC. A.Ş.

KOÇASLANLAR OTOMOTİV

Kurucumuz Ahmet Koçaslan'ın 1974 yılında Bursa’da Toros garajında başlattığı serüven; Bursa, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa yakaları, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Balıkesir ve İzmir illerine yayılmıştır. Koçaslanlar Otomotiv Koçaslanlar Holding kuruluşudur.

Otomobilden hafif ticariye, hafif ticariden yolcu taşıma grubuna, orta ve ağır ticari kamyonlara, çekicilerden treylere ve tüm bu ürünlerin yan ekipmanları ile birlikte karayolunda hareket eden tüm segmentlere hitap edebilen ürün yelpazesini oluşturan markalara sahiptir. Yılda 60.000 araca hizmet vermektedir.

8 ilde, 18 ayrı lokasyonda 38 şubesi ile 41 dünya markasının bayilik ve distribütörlüğünü yapmaktadır. Satış, satış sonrası, yedek parça, ikinci el ve sigorta hizmetleri vermektedir. Ayrıca kapaklı damper üretimi yapmaktadır. Otomobil, hafif ticari, yolcu taşıma grubu, orta ve ağır ticari kamyonlar, çekici, treyler ve tüm bu ürünlerin yan ekipmanları ile birlikte karayolunda hareket eden tüm segmentlere hitap edebilen ürün yelpazesini oluşturan markalara sahiptir. Yılda 60.000 araca hizmet vermektedir.

VİZYONUMUZ
İşimizi daima ileri taşıyarak, hizmet verdiğimiz her segmentte ve kendi üretimimiz olan tüm ürün gruplarında Türkiye’nin EN İYİ çözüm, satış ve hizmet operasyonu olmak.

MİSYONUMUZ
Misyonumuz; işimizi daima ileriye taşımamızı sağlayan tutkumuz ile kurduğumuz uçtan uca entegre yapımız sayesinde Türkiye’deki ve yurt dışındaki tüm paydaşlarımız için müşteri memnuniyeti en yüksek, sektörel bilgi birikimi, dijital alt yapısı ve insan kaynağı yetkinlikleri ile fark yaratan, yenilikçi ve çevik hareket edebilen vazgeçilmez iş ortağı olmak.

DEĞERLERİMİZ
Sürekli Öğrenen:Sürekli öğrenen, öğrendiklerini işine uygulayan ve bu sayede müşterilerimizin geleceğe dönük ihtiyaçlarına dahi en uygun hizmeti sunabilmek için kendini geliştiren, yenilikleri yüksek bir ekibiz.

Sürekli Gelişen:İşimizi her zaman daha ileriye taşıyacak cesaret ve tutkuya sahibiz.Yenilikçi:Verdiğimiz tüm hizmetlerde, kendi üretimimiz olan ürünlerimizde ve kurum içi süreçlerimizde sektörel dönüşümün hızına ayak uyduracak en güncel teknolojik, dijital ve yenilikçi çözümleri cesaretle uygularız.

Çözüm Odaklı:Tüm paydaşlarımızın işlerinde onların sorunlarını çözmeye, yüklerini hafifletmeye odaklanmış, uzun soluklu ve memnuniyeti yüksek iş ortaklıklarını önceliklerinden iş yapma kültürümüzle çalışırız.

Çevik:Hızlı, planlı ve akıllı hareket ederiz.

Takım Oyuncusu:Paydaşlarımızın beklentilerini karşılamak ve hatta her seferinde üzerine çıkarak hep rekabetçi kalmak için BİR TAKIM olarak çalışmanın önemini biliriz.

Etik Değerlerine Bağlı:KOÇASLANLAR ailesinin her bir üyesi ahlaki ilkeleri yüksek, adil, samimi ve güvenilirdir. İş ortaklarımız ile birlikte kazanarak çalışmak en temel ilkemizdir.

Gururlu:KOÇASLANLAR kültürünün bir parçası olmaktan ve yaptığımız iş ile pozitif etki yaratmaktan her zaman gurur duyarız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları