Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Fabrikamızın imalat bölümünde görevlendirilmek üzere, Elektrik, Gaz altı, Argon kaynaklarını yapabilecek, kaynaklı ürün montajında çalışacak, Taş motoru, Torna, Freze, Abkant, Giyotin makas kullanabilecek yada kendine güvenen, bu makinaların kullanmasını öğrenecek, kendini yetiştirecek arkadaşlar alınacaktır.

Aranan Nitelikler

Zeki, çalışkan, analitik düşüne bilen,verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirebilecek, saygılı, dürüst, erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış, başvuracak adayların imalat bölümünde çalışamak istedikleri ve tecrübeli oldukları departmanları açıklamalarında belirtmeleri önemle rica olunur.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

FAYEV DONATILI PANEL KONUT ÜRETİM SİS SAN TİC LTD ŞTİ
Tekirdağ - Çorlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Tekirdağ
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GÜLLE ENTEGRE TEKSTİL İŞLETMELERİ EMLAK DAN.SAN.TİC.A.Ş.
Tekirdağ - Ergene
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GÜNÖZ TEKSTİL
Tekirdağ - Ergene
25.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KONUK ISI MAKİNA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

1987 yılında kanatlı boru serpantin imalatı ile üretime başlayan firmamız, ürün yelpazesine, farklı akışkanlarla çalışan eşanjörleri buhar, kızgın yağ, sıcak su, kimyasal malzemeler, deniz suyu vb,endüstriyel amaçlı radyatörleri, aparey çeşitlerini, kondenser ve evaporatör tiplerini ekleyerek bugün 4000m2 lik kapalı alanda yaptığı ürünlerle özel sektöre ve devlet kuruluşlarına hizmet vermektedir.

Projelere uygun olarak dizayn edilip, 2 yıl garantili olarak üretilen eşanjör çeşitlerimiz ile gemi, petro- kimya ve petrol sanayi gibi özel tip ısı değiştiricileri kullanan kuruluşların ihtiyaçlarına etkin şekilde cevap verebilmekteyiz.

Üretimde ve hizmette kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini sağlamayı ilke edinmiş olan firmamız 2004 yılında TÜV-SÜD tarafından denetlenerek ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almıştır.

Isının değiştirileceği her yerde, uzman kadromuzun hazırladığı çözümlerle hizmet vermekteyiz.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları