Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Hidrojeoloji Sondaj Teknisyeni

Ankara
  • 4.09.2012
  • 0 - 20

İş Tanımı

-İşletme sahalarında ve ÇED hazırlanması aşamasındaki ruhsat sahalarındaki yeraltısuyu gözlem kuyularının ve yeraltısuyu üretim kuyularının açılmasında belirlenen teknik şartnameyi yüklenici firmaya uygulatmak, sondaj çalışmalarında kontrolörlük yapmak,
-Çevresel veri toplama çalışmaları sırasında gerektiğinde resmi kurumlardan veri almak,
-Çevresel veri toplama çalışmaları kapsamında açılan gözlem kuyularında ve diğer su kaynaklarında yeraltısuyu orneklemelerinin gerçekleştirilmesi, analiz için ilgili laboratuvarlara gönderilmesini sağlamak,
-Yeraltı suyu seviye izlemelerini gerçekleştirmek,
-Yeraltısuyu miktarının ve akifer parametrelerinin ortaya konması amaçlı pompa testlerinin, slug testlerinin ve packer testlerinin gerçekleştirmek,

Aranan Nitelikler

KOZA ALTIN İŞLETMELERİ A.Ş.,ülkemizdeki altın madenlerini aramak ve işletmek üzere kurulmuş %100 Türk sermayeli bir şirkettir. Ovacık, Mastra, Kaymaz Çukuralan İşletmeleri, Himmetdede projesi ve ileriki yıllarda geliştireceği projeler ile Türkiye'nin önemli bir altın üreticisidir. Ülkemizin çeşitli bölgelerinde bilinen en iyi teknolojiyi kullanarak altın madenciliği endüstrisinin gelişmesine ve Türk ekonomisine katkıda bulunmayı, yöre insanıyla karşılıklı güven içinde, onların değerlerine saygılı, şeffaf, kalıcı ve ekonomik getirisi yüksek altın madenciliği yapmayı hedeflemektedir.

'Sürekli İyileştirmeyi'taahhüt eden Koza Altın İşletmeleri, Ovacık Altın Madeni'nde Uluslararası Kalite, Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği standartlarını uygulayarak ISO 9001: Kalite, ISO 14001:Çevre, OHSAS 18001: İş Sağlığı ve İş Güvenliği Belgelerini almaya hak kazanmıştır. Ayrıca diğer işletme ve projelerinde de yüksek kalite anlayışı ile Entegre Yönetim Sistemleri gereklilikleri doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Her yıl Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından Maden İstihraç Sanayii meslek kolunda en yüksek yatırım, en fazla istihdam ve en yüksek ihracat dallarında ilk üçe girerek 'Başarı Belgesi' almaya hak kazanan Koza Altın İşletmeleri, EBSO'nun “Ege Bölgesi’nin 2009 Yılı Üretimden Satışlarına Göre 17 Milyon TL Barajını Aşan Sanayi Kurulusları”sıralamasında 30’ncu sıraya yükseldi. Ayrıca çevre konusunda yapmış olduğu çalışmalardan dolayı EBSO tarafından 2008 Yılı 'Çevre Teşvik Belgesi' ile ödüllendirildi.

Türkiye genelinde Kurumlar Vergi sıralamasında 2009 yılında 38.7 Milyon TL vergi ödeyerek 49.sırada yerini aldı. Koza, 2009 yılı Vergilendirme Dönemi Kurumlar Vergisi sıralamasında geçen yıla göre 39 basamak birden yükselerek Ege Bölgesi’nde en fazla vergi ödeyen yerli sermayeli özel şirket oldu.
Kullandığı teknojilerle dünya altın madenciliğinde önemli bir yere sahip olan Koza, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 132 basamak yükselerek 2009 yılında 144. Sırada yer almıştır.

Koza Altın İşletmeleri AŞ., Şubat 2010 yılı itibarıyle halka arz edilmiştir.

Gelişmekte ve büyümekte olan organizasyonel yapılanmamız içerisinde Ankara Genel Müdürlüğümüz'de görevlendirilmek üzere 'Hidrojeoloji Sondaj Teknisyeni' aranmaktadır.

-Meslek Yüksek Okulları'nın Sondaj Teknikerliği Bölümünden mezun olmak,
-Maden Sektöründe en az 2 yıl deneyimli olmak,
-MS Ofis programlarını kullanabilmek,
-Arazi çalışma şartlarına uyum sağlayabilecek olmak,
-Askerlikle ilişkisi bulunmamak (sadece erkek adaylar için geçerlidir)
-B Sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanabilmek,
-Ankara'da ikamet edebilecek olmak,

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR